Mainos

Yli 800 000 seuraajaa Instagramissa – Skandinavian suosituin kauneusbloggari paljastaa suosionsa salaisuuden

Yksi tämän hetken suosituimmista kauneusbloggareista rakastaa kulkea ulkona ilman meikkiä eikä tunne itseään julkkikseksi. 

Ruotsalainen meikkitaiteilija Linda Hallberg on yksi tämän hetken kuumimmista nimistä blogimaailmassa.

Nuoren naisen ylläpitämä blogi on yksi Skandinavian suosituimmista, ja hänen Instagram-tiliään seuraa yli 800 000 ihmistä. Lisäksi Hallbergin meikkivinkkeihin keskittyvällä YouTube-kanavalla on peräti 265 000 tilaajaa. 

Huimasta suosiosta huolimatta Hallberg ei tunne itseään julkisuuden henkilöksi, vaikka välillä hänet tunnistetaankin kadulla.

– En tunne itseäni julkkikseksi. Olen ihan tavallinen ihminen ja minulla on samat ongelmat ja samat murheet kuin muillakin, Hallberg kertoo MTV Lifestylelle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Suurissa kaupungeissa, joissa julkisuuden henkilöt ovat tuttu näky, Hallberg saa olla rauhassa. Näin on myös naisen kotikaupungissa Tukholmassa. 

– Joskus ihmiset tulevat luokseni sanomaan, että he lukevat blogiani. Se on suloista. Kaupungeissa se ei ole niin iso juttu, mutta pienillä paikkakunnilla useampi ihminen tulee tervehtimään ja ottamaan kuvia kanssani, Hallberg toteaa.

Nainen on onnellisessa asemassa myös sen suhteen, ettei hän saa kovinkaan usein negatiivista palautetta tai ilkeitä kommentteja. Palaute on tähän asti ollut pelkästään positiivista.

"Yritän olla ainoastaan oma itseni"

Naisella on paljon myös todella nuoria seuraajia, joille hän toimii esikuvana. Tämä aiheuttaa tietysti paineita, mutta Hallberg yrittää olla miettimättä asiaa liikaa. 

– Yritän olla ajattelematta sitä, kuinka monta seuraajaa minulla on. Yritän ainoastaan olla oma itseni, koska uskon, että se on kaikista tärkeintä. Niin kauan, kun itse tunnen oloni hyväksi, kaikki on hyvin, Hallberg toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hallberg on voittanut blogillaan myös lukuisia palkintoja, muun muassa Vuoden kauneusblogi 2013 -palkinnon. Nyt jo kahdeksan vuoden ajan suosittua blogia pitänyt nainen ei osaa yksiselitteisesti vastata siihen, miksi juuri hänen bloginsa on noussut niin suosituksi lukuisten muitten kauneusblogien rinnalla. Hän kuitenkin uskoo, että intohimolla ja valtavirrasta poikkeavalla tyylillä on merkitystä asiaan.

– En seuraa trendejä, vaan teen mitä haluan ja rakastan sitä. Kauneusblogin pitäminen on se, mitä teen työkseni ja teen sitä intohimolla, Hallberg pohtii.  

Hallberg kertoo, että hän luo mielellään myös uutta, kuten huimaan suosioon nousseita maalaukselta näyttäviä meikkejä.

Kuvissa tärkeintä on kunnon valo

YouTube, Facebook, Instagram ja blogi. Kaikkien eri kanavien hallinta voi tuntua monesta aikaa vievältä puuhalta. Miten ihmeessä naisella on aikaa kaikkeen tähän?

– Varaan kalenterista jokaiselle sosiaalisen median tilille aikaa. Blogia kirjoitan joka päivä. Se on vain normaalia elämää, aivan kuin kokoaikatyö minulle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kokopäiväisenä kauneusbloggaajana rajanveto vapaa-ajan ja työnteon välille voi olla vaikeaa. Hallberg ei kuitenkaan kulje päivästä toiseen viimeistellyt meikit kasvoillaan, vaan kertoo omien sanojensa mukaan rakastavan ilman meikkiä olemista.

– Rakastan sitä! Luulen, että se johtuu siitä, että olen nyt vanhempi ja itsevarmempi itsestäni. 

Kun naisen kuvia ja videoita katselee, ei voi olla ihmettelemättä hänen taitojaan ja upeita valokuviaan. Hallberg antaakin lukijoille vinkin, jolla kuka tahansa voi näyttää kuvissa entistäkin upeammalta.

– Paras neuvoni on kunnon valo. Sisätiloissa parhaimman valon saa päiväsaikaan ikkunan edessä, Hallberg kertoo.

Valo kannattaa suunnata edestäpäin, sillä sivusta tuleva valo saa meikin näyttämään helposti oudolta.

Linda vieraili huhtikuun alussa Suomessa vauhdittamassa NYX-brändin lanseerausta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.