Mainos

Yksinhuoltajaisän koskettava vetoomus saattaa pelastaa hänen henkensä

Facebookissa leviävä valokuva saattaa pelastaa munuaisten vajaatoiminnasta kärsivän yksinhuoltajaisän hengen, kertoo Fatherly.

Munuaisen vajaatoiminnasta kärsivälle Robert Leibowitzille oli todellinen onnenpotku, kun hän tapasi sattumalta Disney Worldissa Rocio Yanira Sandovalin ja hänen miehensä Juanin.

Leibowitzille entuudestaan tuntematon pariskunta kiinnitti huomiota Leibowitzin paidan selkämykseen painettuun vetoomukseen, jossa hän kertoi tarvitsevansa O+ -tyypin munuaista.

Pariskunta oletti ensin, että munuaista tarvitsee miehen poika, jota tämä työnsi pyörätuolissa. Kävi kuitenkin ilmi, että munuainen tulisikin isälle, joka oli sairastanut munuaisten vajaatoimintaa jo 20 vuotta. Myös pyörätuoli kuului isälle, joka työnsi siinä hetkelliseksi poikaansa saadakseen itse hieman jaloitella.

Leibowitzin munuaiset ovat niin huonossa kunnossa, että hän joutuu käymään dialyysissä kolme kertaa viikossa neljä tuntia kerrallaan. Hän jonottaa uutta munuaista viiden sairaalan jonotuslistalla, mutta sopivaa luovuttajaa ei ole vieläkään löytynyt.

Miehen tilanteesta liikuttunut pariskunta halusi auttaa Leibowitzia uuden munuaisen etsimisessä ja julkaisi hänen luvallaan Facebookissa kuvan, jossa näkyy myös hänen vetoomuksensa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Leibowitz ei osannut aavistaakaan, kuinka nopeasti kuva lähtisi leviämään. Sitä jaettiin ensimmäisen vuorokauden aikana peräti 35 000 kertaa, tähän mennessä jakokertoja on kertynyt yli 90 000.

Leibowitz on saanut kuvan ansiosta yli 200 viestiä, ja on jo ison askeleen lähempänä sopivan luovuttajan löytymistä.

Lähde: Fatherly

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.