Mainos

Yksilöityä harjoittelun seurantaa ja suorituskyvyn mittaamista – uudet älykellot yhdistävät ajatonta eleganssia ja huippuluokan teknologiaa

Huawein uusissa älykelloissa urheilutoimintojen seurannasta vastaa Suomessa kehitetty TruSport-algoritmi.

Huawein joulukuun puolivälissä myyntiin tulleet Watch GT 3 -älykellot yhdistävät huippuluokan materiaaleja ja uusinta teknologiaa. Klassisesti muotoilluissa kelloissa on panostettu laatuun kokonaisvaltaisesti.

Kellot ovat saatavilla kahdessa eri koossa (46 mm ja 42 mm). Molemmissa Watch GT 3 -versioissa on yli 100 harjoitustilaa erilaisia treenejä ajatellen. Lisäksi ominaisuuksiin kuuluu sisäänrakennettu harjoitussuunnittelija. Sykkeen seurannan hoitaa uusi viidennen sukupolven sykemittari. Urheilutoimintojen seurannasta vastaa Suomessa kehitetty TruSport-algoritmi.

– Harjoittelun seurannan ohella TruSport-algoritmi määrittelee muun muassa yksilölliset, käyttäjän kuntoon perustuvat dynaamiset harjoittelualueet ja laskee harjoittelun aiheuttaman kuormituksen ja harjoitusvaikutuksen sekä reaaliaikaisen suorituskyvyn ja palautumisajan erilaisista harjoitustyypeistä. Harjoittelussa kulutetut kalorit lasketaan useiden käyttäjäkohtaisten tekijöiden perusteella ja TruSport-algoritmin ansiosta Watch GT 3 -kellot ovat mittaustarkkuudeltaan alan parhaimmistoa, kertoo Huawei Suomen tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen johtava tutkija ja tohtori Petri Wiklund.

Huawei Health -sovellukseen saa yksilöityjä treeniohjelmia ja tavoitteita, jotka mukautuvat ohjelman etenemisen mukaan huomioiden esimerkiksi väliin jääneet harjoitukset. Sovellus arvioi harjoitusten kuormittavuutta yksilöllisesti muun muassa kertyneen harjoitusdatan ja palautumisen asteen perusteella. Huawein TruSpeed-algoritmi puolestaan varmistaa, että esimerkiksi sisätiloissa juoksumatolla tehdyn juoksuharjoituksen nopeustiedot ovat saatavilla.

Huawei Watch GT 3 -laitesarjan kelloista on saatavana neljä erilaista värivaihtoehtoa. Metallinharmaassa 46 mm kellossa on metalliranneke ja  mustassa 46 mm kellossa on musta fluoroelastomeeriranneke (suositushinta 329 euroa). Kullansävyinen 42 mm kello on saatavilla joko metallirannekkeella tai valkoisella nahkarannekkeella (suositushinta 279 euroa).

Osta HUAWEI Watch GT 3 -älykellot täältäLue myös:

    Uusimmat