Yksi tähti on poissa joukosta – Vain Elämää -kauden artistit kokoontuivat veneajelulle

Vuonna 2017 Vain Elämää -sarjassa nähty joukko muusikoita kokoontui yhdessä veneajelulle, lukuunottamatta edesmennyttä Olli Lindholmia.

Vain Elämää -sarjasta nähtiin vuonna 2017 kokonaiset kaksi tuotantokautta, joista ensimmäinen kuvattiin Espanjassa. Keväällä esitetyllä kaudella mukana olivat Samu Haber, Robin Packalen, Laura VoutilainenNikke Ankara, Petra Gargano, Irina Saari sekä vuoden 2019 alussa edesmennyt Olli Lindholm.

Eilen kauden tähdet kokoontuivat yhdessä veneilemään "luokkakokouksen" merkeissä. Veneilyn lisäksi ohjelmaan kuului myös vesihiihtoa. Artistit julkaisivat innokkaasti yhteiskuvia yhteisestä kesäpäivästä.

– Sitä on elämänsä aikana ollut niin monissa huikeissa jutuissa mukana, joissa on tutustunut super tyyppeihin, joiden kanssa on päätetty tapailla ja pitää yhteyttä, mutta aika harvoin porukat sitten kuitenkaan kasaantuu enää kimppaan, Irina kuvailee julkaisemansa kuvan yhteydessä ja jatkaa:

– Tänään kävi toisin. Hurraaa sille! Olipa super kivaa nähdä näitä tyyppejä ihan livenä, kuulla mitä elämään kuuluu nyt ja nauraa aivan yhtä huonoille jutuille, kuin silloin Mondassakin.

Myös Petra julkaisi samaisen kuvan, jonka kommenteissa Suvi Teräsniska kiteyttää edemenneen kollegansa ajatukset:

– Olli olisi tykännyt.

Olli Lindholm menehtyi sairaskohtaukseen helmikuussa 2019.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja