Mainos

Yksi astia, lukuisia käyttötapoja: Revolution-pata mullistaa keittiösi!

Maailman ainoa sekä induktioliedelle että mikroaaltouuniin soveltuva pata, luonnonkiveä muistuttava posliinituote sekä rohkeata designiä, joka tuskin jättää ketään kylmäksi – kaikki nämä ovat Revolin todiste siitä, että posliininkin voi uudistaa täysin.

Vuonna 1789 perustettu ranskalainen perheyhtiö, Revol, yhdistää ainutlaatuisella tavalla korkealaatuisen fine dining -posliinin ja siihen liittyvät perinteet nykyaikaiseen designiin. Tuotteiden tinkimätön laatu ja viimeistely helpottavat niin tuotteiden käyttöä kuin puhdistustakin.

Revol on yksi harvoista valmistajista, joka valmistaa itse tarvitsemansa raaka-aineen. Tarkoin suojellusta raaka-ainereseptistä löytyy mm. savea, kvartsia, maasälpää ja kaoliinia. Tuotteiden korkealaatuinen lasitus viimeistellään polttouuneissa, joiden lämpötila ulottuu jopa 1320 ⁰C:een.

Kaikki Revolin tuotteet testataan huippuammattilaisten toimesta maailman parhaissa Michelin-tähdillä palkituissa ravintoloissa ennen kuin tuotteesta tehdään lopullinen valmistuspäätös. Nyt Revolin tuotteet tulevat ensimmäistä kertaa Suomessa myös laajasti kuluttajan saataville.

Yksi Revolution-pata – lukuisia käyttötapoja

Revolution-pata on maailman ainoa astia, jota voi käyttää uunissa, kaikilla liesityypeillä sekä mikroaaltouunissa. Samassa astiassa onnistuvat kaikki ruoanlaiton vaiheet: käristä fileen pinta kiinni liedellä, kypsennä uunissa, tarjoile näyttävästi, säilytä jääkaapissa, lämmitä mikroaaltouunissa ja pese lopuksi astianpesukoneessa.

Revolution-ruoanlaittoastiat ovat käytössä turvallisia, sillä ne on valmistettu kokonaan luonnonmateriaaleista, eivätkä ne sisällä lyijyä, kadmiumia, PTFE:tä tai PFOA:ta.

Revolution-astioiden täysin tiivis pinta estää rasvan, nesteen tai hajujen imeytymisen astiaan, ja pinnan tiiviys estää myös bakteerien kasvua astiassa. Patentoidun materiaalin ansiosta Revolution-astiat ovat perinteisiä keramiikka-astioita kestävämpiä, ja ne ovat jopa puolet kevyempiä kuin saman kokoluokan valurautapadat.

Tuotteiden hinnat vaihtelevat 130 – 250 euroon ja niitä voi tiedustella esimerkiksi keittiöalan erikoisliikkeistä sekä Stockmann-tavarataloista.

Basalt – maailman ainoa luonnonkiveä muistuttava posliini

Revolin Basalt-sarja tarjoaa kaikki posliinin edut, mutta ei yhtäkään oikean luonnonkiven heikkouksista. Basalt ei murene, ei naarmuunnu, kestää konepesun sekä rankan kulutuksen. Posliini on lisäksi läpivärjättyä.

Basalt-sarjan tuotteet ovat hygieenisiä, sillä niiden pinta ei ole huokoinen, joten bakteerit ja rasva eivät pääse imeytymään astioihin. Tuotteita voi käyttää erinomaisesti esimerkiksi pihvilautasena, sillä posliini on paljon kovempaa kuin veitsiteräs ja pintaan tulevat metallijäljet lähtevätkin pinnasta pyyhkimällä tai astianpesukoneessa.

Sarja sisältää useita eri tyyppisiä tuotteita, ja niitä voi käyttää esimerkiksi sushin, pihvin, pizzan, juustojen ja jälkiruokien valmistukseen, esillepanoon ja tarjoiluun. Basalt kestää pakastuksen -20 C-asteeseen sekä kuumennuksen mikrossa ja uunissa +300 C-asteeseen. Kaikki tuotteet ovat myös konepestäviä.

Tuotteiden hinnat vaihtelevat 10 – 40 euroon ja niitä voi tiedustella esimerkiksi keittiöalan erikoisliikkeistä sekä Stockmann-tavarataloista.

Poikkeuksellista designia posliinista: Rutista mua!

Rutista mua -tuotesarja (Froissés) on muotoilultaan Revolin kekseliäin tuoteperhe. Rutistettuja mukeja on saatavana useita eri kokoja, pienistä espressomukeista isoihin keittiövälinepurkkeihin ja samppanjacoolereihin.

Rutista mua -tuotteet sopivatkin paitsi juomien tarjoiluun, myös jälkiruokien ja leivonnaisten valmistamiseen, tapaksien tarjoiluun ja vaikka sisustukseen trendikkäiksi kukkaruukuiksi! Sarjaa täydentävät kermakko, sokerikko, ja aluslautaset - kaikki sopivasti rutistettuja, totta kai. Kaikki Rutista mua -tuotteet ovat konepesunkestäviä ja pinottavia.

Revol-tuotteet on valmistettu markkinoiden hienoimmasta posliinista, ja ne näyttävät upeilta niin fine dining- ravintoloissa kuin kotikeittiössä. Rutista mua -tuotteet ovat pitkälti käsityötä ja ne kestävät pakastamisen ja kuumennuksen sekä mikrossa että uunissa +300 °C asti. Revol-posliini poltetaan valmistusvaiheessa erittäin kovassa lämpötilassa, mikä tuottaa astioihin helposti puhdistettavan ja tahroja hylkivän pinnan. Kovan lasitteen ansiosta tuotteet ovat virheettömän kauniita vielä vuosienkin käytön jälkeen.

Tuotteiden hinnat vaihtelevat 12 – 40 euroon ja niitä voi tiedustella esimerkiksi keittiöalan erikoisliikkeistä sekä Stockmann-tavarataloista.

Artikkelin tarjoaa:mastermarkbrands.fi/revol

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja