Yhdysvaltalaispormestari puhui NBC-kanavan vaalilähetyksessä Trumpin puolesta – kasvoillaan Suomen lipulla koristeltu kasvomaski

Yhdysvaltalaispormestari Arno Hill yllätti suomalaiset uutisten seuraajat esiintymällä NBC Newsin iltaohjelmassa Suomen lipulla ja SISU-logolla varustetussa kasvomaskissa.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Yhdysvaltalaisen NBC Newsin iltaohjelmassa haastateltu ohiolaisen Lordstownin pormestari Arno Hill oli pukenut kasvoilleen haastattelua varten mustan maskin, jota koristivat Suomen lippu ja sana SISU.

NNC:n toimittaja kysyi Hilliltä, pitikö hän presidentti Donald Trumpia syyllisenä siihen, että Lordstown oli menettänyt General Motorsin tehtaan. Hillin mukaan päätös oli ymmärrettävä.

Trumpin kannattajaksi tunnustautuva Hill keskittyy NBC Newsin mukaan työssään uusien työpaikkojen luomiseen. Kaupungissa asuu noin 3 200 ihmistä. GM oli viime vuoteen asti alueen suurin työllistäjä

Sitä, miksi Hillin kasvomaskissa viitataan Suomeen, ei tiedetä, mutta etunimestä Arno voisi päätellä, että miehellä on sukujuuria Suomessa.

Lue myös:

    Uusimmat