Xiaomi-valikoima laajenee Suomessa – DNA tuo myyntiin kaksi uutta mallia

Maailman suurimpiin älypuhelinvalmistajiin lukeutuvan Xiaomin puhelimet saapuivat DNA:n valikoimaan aiemmin tänä kesänä. Nyt DNA on laajentamassa saatavilla olevaa tarjontaa kahdella uutuudella: Xiaomi Mi 8:lla ja Xiami Mi A2:lla.

Xiaomi Mi 8 on kiinalaisvalmistajan tämän vuoden lippulaivamalli, kun taas Mi A2 on edullinen ja tehokas älypuhelin puhtaalla Android One -käyttökokemuksella. Xiaomi-uutuudet ovat ennakkotilattavissa jo tänään 10. elokuuta, ja puhelinten toimitukset käynnistyvät 30. elokuuta.

Xiaomi-uutuuspuhelinten hinnat:

  • Xiaomi Mi 8: 499 € (64 Gt) ja 549 € (64 Gt)
  • Xiaomi Mi A2: 299 € (64 Gt)

Xiaomi Mi 8 on varustettu Qualcommin tehokkaalla Snapdragon 845 -järjestelmäpiirillä, minkä lisäksi se on markkinoiden ensimmäinen puhelin nopeamman paikannuksen tarjoavalla kaksitaajuus-GPS:llä. Puhelimessa on suuri AMOLED-näyttö piilotettavalla lovella sekä muun muassa 20 megapikselin etukamera edistyneillä kuvausominaisuuksilla.

Xiaomi Mi A2 puolestaan tarjoaa puhtaan Android-käyttökokemuksen kookkaalla 5,99-tuumaisella IPS LCD -näytöllä sekä 12 + 20 megapikselin kaksoistakakameralla. Suomessa julkaistava versio tulee 4 gigatavun RAM-muistilla ja 64 gigatavun tallennustilalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja