X Factor -kisaajat tuhosivat Simon Cowellin huvilan!

Mitä ihmettä? Holtittomat X Factor -kisaajat aiheuttivat tökeröllä käytöksellään useiden tuhansien eurojen vahingot.

Laulutuomari joutui katumaan tekojaan, kun hän päätti pyytää tuoreet X Factor -kisaajat vierailulle 20 makuuhuoneen Marbellan huvilalleen vuonna 2010.

Simon vuokraa lomakotiaan noin 18 000 eurolla yö, mutta oli kutsunut kisaajat ökyhuvilalleen ilmaiseksi. Viikonlopun tarkoituksena oli opettaa vierailijoille musiikkibisneksen salaisuuksia ja siitä kuvattiin materiaalia myös itse ohjelmaan. Muutama kisaaja käytti kuitenkin hyväkseen Simonin vieraanvaraisuutta - etenkin ökyhuvilan yksityisbaaria.

X Factor -tuomari heräsi keskellä yötä kovaan juhlintaan ja löysi huvilansa tuhottuna. Kisaajat olivat saaneet aikaan tuhansien eurojen vahingot pilaamalla muun muassa noin 6000 euron arvoisen maton ja arvokkaita antiikkikalusteita.

Kilpailijoille raivostunut Simon on suunnitellut tasaavansa tilit, kunhan osa kilpailijoista menestyy musiikkibisneksessä.

– He saavat luvan maksaa kaikki tuhot ensimmäisestä suuremmasta shekistään - ihan vain jotta voisin antaa heille opetuksen, Simon Cowellin kerrotaan sanoneen.

Kuva: Vince Bucci/ Getty

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja