Mainos

Woodnotes

Woodnotes on 21 vuotta sitten perustettu, kansainvälisesti tunnustettu suomalainen designyritys, joka panostaa laatuun ja pelkistettyyn designiin.

Paperinarumatoista aloittaneesta yrityksestä on muodostunut verhoja, mattoja ja makuuhuonetuotteitakin valmistava sisustuskonsepti, jonka uusin aluevaltaus ovat nukkamatot Sammal ja eripituisen nukituksen taidonnäyte Aapa.

Vaikka valikoima markkinoiden paineessa uudistuu, Woodnotesissa on asioita, jotka eivät muutu. Ritva Puotila on ollut toiminnan sielu ja sydän alusta pitäen, vaikka yrityksellä on muitakin merkittäviä suunnittelijoita. Harri Koskisen K-tuolin tuntevat kaikki ja Ulla Koskisen uudesta tuotannosta maininnan ansaitsevat suloiset Myy ja Roo -säkkituolit.

Woodnotesin maailmaan kuuluvat myös Ritva Puotilan uniikkityöt, jotka koristavat maassamme useita arvokkaita tiloja. Uniikeissaan taiteilija saa toteuttaa itseään ja niissä näkyy värejä, joita coloristina itseään vahvasti pitävä Puotila rakastaa, vaikka sitä ei Woodnotesin herkästä ja luonnonläheisestä perusvärimaailmasta voisi ehkä päätelläkään.

Mutta kuka tietää tulevaisuudesta? On niin paljon asioita, joille taiteilijan sydän sykkii. Laura Ruoholan haastattelussa olivat tekstiilitaiteilija Ritva Puotila ja Woodnotesin toimitusjohtaja Mikko Puotila.

www.woodnotes.fi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.