Winnipeg-tähti järkyttyi törkytaklauksesta saadusta pelikiellostaan – "Se on kohtuuton"

Videolla kuvaa Mark Scheifelen törkytaklauksesta.

Winnipegin tähtihyökkääjä Mark Scheifelen mukaan hänen saama neljän ottelun pelikielto on kohtuuton.

Scheifele kolasi Montreal Canadiensin Jake Evansin yli törkeästi joukkueiden välisen ottelusarjan ensimmäisessä ottelussa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa.

NHL antoi Scheifelelle tilanteesta neljän ottelun pelikiellon. 28-vuotias tähtihyökkääjä ei itse sulata oman pelikieltonsa pituutta, mutta on valmis kärsimään rangaistuksensa mukisematta.

– Mielestäni se on kohtuuton. En odottanut sitä. Olin melko järkyttynyt. Se on kuitenkin heidän päätöksensä. Kukaan tässä liigassa tai maailmassa ei halua, että joku loukkaantuu. Liiga on tehnyt ratkaisunsa, mutta en ole siitä samaa mieltä. Minä kestän kyllä rangaistukseni. En halua häiriötekijöitä joukkueelleni, Scheifele toteaa medialle.

Scheifele korostaa, ettei hän ole likainen pelaaja. Omien sanojensa mukaan hän ei ole aikaisemmin urallaan saanut edes ryntäysjäähyä.

– Minulla oli 12 jäähyminuuttia tällä kaudella. Olen saanut 600 ottelun urallani yhden jäähyn laitataklauksesta, enkä ollut saanut ryntäysjäähyä. Minulla ei taida olla edes yli 20 taklausta tänä vuonna, joten minun tarkoituksenani ei ollut vahingoittaa tai taklata ketään, vaan estää maali, Scheifele puolustautuu.

– Tarkoitukseni oli estää maali. Aikeeni eivät olleet pahat, Scheifele vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat