Mainos

Myös WhatsApp päivittyi iOS 10 -aikaan – näin uudistukset toimivat

WhatsApp on julkaissut päivityksen iPhone-sovellukselleen. Uusi päivitys tuo WhatsAppiin uudistuksia, jotka tulivat mahdollisiksi Applen eilen julkaistussa uudessa iOS 10 -käyttöjärjestelmäversiossa. Apple avaa iOS 10:ssä kehittäjille lukuisia uusia mahdollisuuksia ja WhatsApp on ottanut näistä heti ilon irti.

WhatsApp-viestin voi nyt lähettää tai WhatsApp-puhelun soittaa puhumalla Sirille, 3D Touch -painalluksella saa sovelluskuvakkeesta esiin suoraan äskeisetkeskustelut, jotka voi myös lisätä widget-pienoissovellukseksi ja saapuvat WhatsApp-puhelut näkyvät nyt niiden soidessa kuin perinteiset puhelut.

Pikaisessa kokeilussa WhatsAppin iOS 10 -lisäykset toimivat hyvin. Sirillä esimerkiksi onnistuu WhatsApp-viestin lähetys jo myös suomenkielisilläkin komennoilla. Ensimmäisellä WhatsAppin käyttökerralla Sirin kautta tulee pyyntö avata Sirille pääsy WhatsAppin tietoihin.

Lisäksi samalla iOS 10 -uudistusten ohella WhatsApp on tuonut sovellukseensa myös muutamia muita pienempiä uudistuksia, kuten mahdollisuuden välittää saman viestin useampaan keskusteluun kerrallaan. WhatsAppin päivityksestä antamat tiedot näkyvät alla.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.