Vuokko Hovatta ja Paula Vesala mukaan yhteiseen musiikkiprojektiin

Laulaja-näyttelijä Vuokko Hovatta osallistuu isoon suomalaismuusikoiden projektiin.

Laulaja-näyttelijä Vuokko Hovatta nähdään 15. maaliskuuta ensi-iltansa saa Kuninkaan puhe -näytelmä, jossa hän näyttelee kuningatar Elisabethiä. Näytelmäharjoitukset ovat olleet intensiivisiä, ja ulkomailla menestystä niittänyttä tositarinaa on harjoiteltu tammikuusta saakka. Tunnettu näytelmä on kiinnostanut ulkopuolisia kovasti, ja Vuokko iloitseekin lupaavasta alusta.

– Olen vähän jännittynyt, kun torstaina on ensi-ilta. Meillä on tiistaina ja keskiviikkona ennakot ja ihanaa, että tulee yleisöä, hän iloitsee MTV3.fin Viihdeuutisille.

Ultra Bra -yhtye teki yhden konsertin mittaisen paluun Pekka Haaviston vaalivalvojaisissa tammikuun loppupuolella 11 vuoden tauon jälkeen. Comebackiä näillä näkymin ei yhtyeen jäsenenä muistettavan Hovatan mukaan ole näköpiirissä.

– Epäilen, että ei. Meillä kaikilla on näitä muita hommia nykyään, että koneistoa olisi aika vaikeakin käynnistää noin hetkessä. Tässä koettiin, että viikossa koko porukka kasaan. Huikea ja nostalginen kokemus, mutta ei ainakaan ihan pian odotettavissa uutta comebackia, hän sanailee.

Ensi-illan jälkeen hän palaa studioon sanoittajana toimivan Kerkko Koskisen kanssa työstämään mittavaa musiikkiprojektia, johon osallistuvat laulajan lisäksi PMMP-duosta tuttu Paula Vesala ja laulaja Manna. Heidän lisäkseen ns. kollektiivilevyssä osallisena ovat kuoro ja orkesteri. Tämän jälkeen kaunis nainen aloittaa uuden soololevynsä teon kesällä.

– Se on aika suurellinen paketti, ja sitä on ollut hirveän kiva tehdä. En ole tehnyt Mannan kanssa aiemmin töitä, ja nyt on ollut hirveän hauska tutustua häneen. Paula on tehnyt minulle aikaisemmin tekstiä, mutta nyt on ihana päästä laulamaan yhdessä, Vuokko iloitsee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat