Vuokko Hovatta hehkuttaa Paula Vesalaa

Vuokko Hovatta kokeilee tänä keväänä tosissaan, miten hänen siipensä kantavat sooloartistina. Vuokko kisaa perjantaina euroviisukarsinnoissa ja hänen ensimmäinen soololevynsä ilmestyy tämän kuun lopulla.

Taustajoukot Vuokolla on ainakin kunnossa, sillä hän on tehnyt musiikkiaan nimekkäiden muusikoiden kanssa. Lempieläimet-levyllä biisejä ovat vääntäneet muun muassa Kerkko Koskinen ja Tuure Kilpeläinen. Lisäksi levyltä löytyy tsunamissa menehtyneen Aki Sirkesalon julkaisematon kappale.

Yksi mielenkiintoisimmista sanoittajista Vuokon levyllä on PMMP:n Paula Vesala. Vuokko kertoo Viihdeuutisille, että hän on ihaillut Paulan tekstejä jo pitemmän aikaa.

- Sitten minä kerran soitin Paulalle, vaikka me emme olleet koskaan edes tavanneet. Sitten me sovittiin tapaamisesta ja mietimme, mitä voisimme yhdessä tehdä, Vuokko selvittää.

Paula on tehnyt muillekin artisteille sanoituksia ja hänestä on tullut tärkeä tekijä suomalaiseen musiikkimaailmaan. Vuokko ei ihmettele asiaa yhtään.

- Paulalla on hyvin omaleimainen ote tekstien tekemiseen. Paula teki minulle kappaleen Hiljaiset vuodet. Joku minulle juuri sanoi, että on käsittämätöntä, että se on niin nuoren ihmisen tekemä, Vuokko kehuu.

Katso myöhemmin näiltä sivuilta Vuokko Hovatan videohaastattelu!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat