Vuoden suurimmat puutarhamessut Turussa

Turun Messukeskus puhkeaa kukkaan 6.-9. huhtikuuta, jolloin järjestetään Puutarhan Kevät 2000 ­messut. Lähes 50 000 kukkasipulia on istutettu jo hyvissä ajoin ja lopputulos hehkuu huhtikuun messuilla.

Valtakunnallisen puutarha-alan suurtapahtuman tämän vuoden teemaksi on valittu valo ja vesi. Messujen yleisilme tulee olemaan hätkähdyttävä näky väreineen ja muotoineen, lupaavat messujärjestäjät. Messuohjelmassa on mm. kukkasidontanäytöksiä ja viherrakentamisen uusia ratkaisuja. Viherpeukalot saavat opastusta tuoteneuvontapisteillä. A-hallissa esittäytyvät puutarhatuotteet, B-halliin sijoittuvat puutarhakoneet ja ­tarvikkeet, C-hallissa nähdään vihertuotannon ja ympäristötuotteiden esittelyt ja D-hallissa esitellään tuotetori ja maatilamatkailun tarjontaa.

Messuilla valitaan jälleen vuoden puutarhuri. Viime vuoden palkittu ylipuutarhuri Matti Tuominen Kultarannasta kertoo aiheesta Presidentin kesät Kultarannassa. Messuilla tarjotaan mm. seminaareja, joissa käsitellään mm. kaupunkipalstan hyöty- ja koristekasveja sekä katettuja parvekkeita ja viherhuoneita.

Puutarhan Kevät ­messutapahtuma pidettiin viimeksi Turussa vuonna 1998.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja