Vuoden Mökkiläiset 2011

Vuoden 2011 mökkiläisiksi Kemiönsaaren kunnan ehdotuksesta Liisa ja Raimo Herton. Tunnustus myönnetään pitkäaikaisesta ja tuloksekkaasta toiminnasta mökkialueen hyväksi.

Työ- ja elinkeinoministeriön Saaristoasiain neuvottelukunta ja Suomen Messut valitsivat vuoden 2011mökkiläisiksi kauppaneuvos Raimo Herton ja hänen vaimonsa Liisa Herton. He ovat olleet Kemiönsaaren kunnan (ennen kuntaliitoksia Hiittisten ja Dragsfjärdin) vapaa-ajan ajan asukkaita 45 vuoden ajan. He ovat toimineet alueen kehittämiseksi tuloksekkaasti, aikaa ja energiaa säästämättä.

Helsingissä asuvat Hertot viihtyvät vapaa-ajan asunnollaan yleensä toukokuusta syyskuuhun. ”Kemiönsaaren luonto on fantastinen; se oli tärkeä valintaperuste jo silloin, kun alle 30-vuotiaina etsimme mökkipaikkaa. Siihen aikaan mökki oli hankalan matkan päässä, mutta nykyään yhteydet ovat hyvät”, Hertot kertovat.

50 vuotta naimisissa olleille Hertoille mökkikunnan kehittäminen on ollut yhteinen, innostava harrastus. ”Meillä on toimiva työnjako ja saamme yhdessä paljon aikaan”, Raimo Hertto sanoo. Muita mieleisiä mökkipuuhia ovat olleet muun muassa veneily, kalastus sekä kävely- ja pyöräilylenkit pääsaarella.

MTV3

Kuvat: Markku Ojala

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja