Vuoden kokki 2012: Paistettuja Kantarelleja, munakokkelia ja Siianmätiä

Kokeile Vuoden kokiksi 2012 valitun Eero Vottosen herkullista reseptiä!

Munakokkeli:
6kpl Luomu kananmunia
3kpl Luomu kananmunan keltuainen
90g maitoa
100g voi
suola, mustapippuri ja ruohosipuli

- Riko munat kulhoon ja lisää keltuaiset, maito ja voi. Kypsennä miedolla lämmöllä vesihauteessa kunnes seos on saostunut. Mausta.

Paistetut kantarellit:
500g Kantarelleja
oliiviöljyä, voita ja suolaa

- Putsaa ja kuivaa kantarellit hyvin. Lämmitä pannu todella kuumaksi ja lisää sienet. Lisää hetkenpäästä voi ja paista vielä vähän aikaa. Valuta sienet siivilässä ja mausta.

Lisäksi: Paahdettua leipää ja Siianmätiä.

Resepti: Eero Vottonen

Katso myös:

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja