Kokeile Vuoden kokiksi 2012 valitun Eero Vottosen herkullista reseptiä!
Munakokkeli:
6kpl Luomu kananmunia
3kpl Luomu kananmunan keltuainen
90g maitoa
100g voi
suola, mustapippuri ja ruohosipuli
- Riko munat kulhoon ja lisää keltuaiset, maito ja voi. Kypsennä miedolla lämmöllä vesihauteessa kunnes seos on saostunut. Mausta.
Paistetut kantarellit:
500g Kantarelleja
oliiviöljyä, voita ja suolaa
- Putsaa ja kuivaa kantarellit hyvin. Lämmitä pannu todella kuumaksi ja lisää sienet. Lisää hetkenpäästä voi ja paista vielä vähän aikaa. Valuta sienet siivilässä ja mausta.
Lisäksi: Paahdettua leipää ja Siianmätiä.
Resepti: Eero Vottonen
Katso myös:
(MTV3)