Vuoden alkupuoliskolla neljä uutta Daciaa Suomeen

Renaultin halpa-automerkki Dacia tuo kesään mennessä neljä uutta mallia Suomeen. Täysin uusista malleista Teknari on jo ajanut Lodgyn ja kuvassa näkyvän Sandero Stepwayn.

Lodgy ja Sandero Stepway saapuvat Suomeen maaliskuussa, mutta tavallisen Sanderon uudistunut versio on jo autokaupoissa. Tavara-auto Dokker antaa odotuttaa itseään toukokuuhun.

Teknari ajoi Sandero Stepwayn numerossa 1/2013. Autolle annettiin kolme tähteä, ja kiitoksia se sai muun muassa ajan tasalla olevasta moottoritekniikasta. Auton lähtöhinta on reilut 15 500 euroa. Vakiovarusteluun kuuluu muun muassa ilmastointi, vakionopeudensäädin, pysäköintitutka ja multimediajärjestelmä. Lue juttu netissä »

Lodgy ajettiin Teknarissa 10/2012. Tila-auto oli neljän tähden arvoinen, vaikka Suomen oloissa varustelusta löydettiinkin puutteita ja epäjohdonmukaisuuksia. Lodgyn hinnat alkavat 5-paikkaisena 14 531 eurosta. Lue juttu netissä »

Dacioiden konehuoneesta löytyy Renaultin taloudelliset bensiini- ja dieselmoottorit. Mielenkiintoa herättää etenkin uusi 3-sylinterinen bensiiniturbo (90 hv), joka on Stepwayn perusmoottori.

Kaikissa malleissa on Dacian kolmen vuoden ja 100 000 kilometrin takuu.

Teknari

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja