Viuluvirtuoosi Pekka Niemi on hurmannut katsojat ja tuomarit – viekö mies koko kilpailun voiton?

Pekka Niemi tulkitsee JVG:tä viulullaan 5:24

Viuluvirtuoosi Pekka Niemi nähdään Talent Suomi -ohjelman finaalissa. Viekö mies finaaliin voiton?

Kun Pekka Niemi ensimmäistä kertaa käveli Talent Suomen lavalle, tuomaristo tuskin osasi odottaa JVG-spektaakkelia, jossa kaikki taustanauhan kolmesataa raitaa olivat peräisin yhdestä viulusta. Se selittääkin täydellisesti Niemen artistinimen OneViolin.

Ikuisen vapun lähdettyä soimaan yleisö nousi saman tien seisomaan ja taputtamaan, mikä sai Ernest Lawsonin ihmettelemään, onko Pekka tuonut koko sukunsa paikalle häntä kannustamaan. Esitys takasi Pekalle sekä jatkopaikan, että pääsyn semifinaaleihin.

Semifinaaliesitykseensä Pekka "OneViolin" Niemi otti kansainvälisemmänotteen, ja esitti 300:n raidan sovituksen kappaleista Paradise ja Radioactive.

Esitys huipentui valtavaan loikkaan tuomaripöydälle, josta Pekka soittivahvasti eläytyen kappaleen viimeiset tahdit. Esitys upposi tuomariston lisäksi yleisöön, joka äänesti Pekan illan top kahden parhaan esiintyjän joukkoon ja näin ollen suoraan finaaliin.

Finaaliesityksessä on luvassa entistä jykevämpi sovitus lisäraitoineen, tulkintaa useammasta musiikkikappaleesta ja kenties myös paluu kotimaan kamaralle.

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat