Virve Rosti: Nuoret miehet pyytävät treffeille

Muusikko Virve Rosti viihtyy sinkkuna.

Legendaarisella suomalaismuusikolla Virve Rostilla riittää kiirettä projektiensa parissa. Nainen tekee parhaillaan runsaasti keikkaa sekä valmistelee uutta levyään, jonka tarkoitus on ilmestyä loppukeväästä. Sinkkunainen ei kuitenkaan kaipaa miestä vierellensä. Virve erosi entisestä miehestään vuonna 2010.

– Viihdyn sinkkuna. Kyllä treffikutsuja on tullut milloin missäkin, mutta ei mitään vakavasti otettavia, energinen Virve kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Suosikkilaulajaa ulos kosiskelevat henkilöt ovat harvemmin häntä vanhempia.

– Kyllä ne useammin ovat nuorempia. Ikää en osaa sanoa, kun en ole kysellyt papereita. Mukavaa, kun saa nuorten miesten huomiota, 52-vuotias nainen iloitsee.

Suositulla suomalaislaulajalla riittää aktiviteetteja runsaasti tulevana keväänä. Musiikkihommien ohessa naisella riittää jännittäviä aikoja, kun hän tekee muuttoa huhtikuussa omaan asuntoonsa Martinlaaksoon. Hän ennättää myös piipahtaa ulkomaille, sillä hän suuntaa Kanarialle keväämmällä. Kesän myötä koittaa jälleen bändin vaihto Toyboy-yhtyeestä Menneisyyden vangit -bändiin. Vauhdikkaasti elävä Virve kertookin, että hän ei etsi aktiivisesti rakkautta.

– Ei tässä ole kiire eikä pakko ketään löytää. Se tulee, jos on tullakseen. Olen ottanut huomioon, että voin olla loppuelämäni yksin, reipas nainen toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat