Ellinoora sai kesällä päinvastaisen kokemuksen festareista: "Muistan, miksi teen tätä"

Ellinoora kertoo, kuinka koki festarikesän päinvastaisella tavalla – ja miltä tuntuu täyttää pian pyöreitä 2:13
Ellinoora kertoo, kuinka koki festarikesän päinvastaisella tavalla – ja miltä tuntuu täyttää pian pyöreitä

Ellinoora palaa kuluvan vuoden jälkeen takaisin keikkalavoille.

Artisti Ellinoora ottaa jälleen osaa Vain elämää -ohjelmaan, jossa hänet ensimmäistä kertaa nähtiin jo vuonna 2018. Ellinoora kertoi MTV Uutisille ohjelman pressitilaisuudessa jännittäneensä varsinkin yhden artistin päivää. 

Jounin (Hynynen) päivä oli mulle sellainen, että sitä kuumotin kaikista eniten ja se oli mulle itseasiassa sellainen dealbreaker-biisi. Siitä sanoin, että tämä biisi, tai en lähde! Ja sitten onneksi se tuli. 

Toinen artisti, kenen versioimista Ellinoora erityisesti odotti, oli puolestaan Virve Rosti

– Odotan tosi paljon, että yleisö kuulee sen. Mulla tuli vahva etiäinen, että Virve on, en sano nyt tarkemmin että mitä, mutta tuli olo, että tämä on pakko tehdä. Semmoisia kirkkaita ajatuksia pitää seurata, ja sekin oli ihan sairaan hauskaa. Se oli kuin keikka kolmessa minuutissa. 

Kuluvan vuoden Ellinoora on itse viettänyt keikkataukoa pitäen. Näin ollen hän pääsi itse pitkästä aikaa festareilla yleisön puolelle. 

Artisti myöntää pohtineensa ennen keikkataukoa, että tuleeko hänelle fomo, varsinkin festareilla. Yllättäen, näin ei kuitenkaan käynyt. 

– Olin vaikka katsomassa Anna Puuta Kesärauassa yleisön puolella alkukesästä, ja sitten mietin vaan, että nyt on hyvä aistia ja ottaa hetki happea. Sitten tavallaan, kun on työn ääressä, niin muistan, miksi teen tätä. 

– On nyt vaan semmoinen odottava (fiilis), vipattaa jalka ja livejen suunnittelut ja kaikki on jo pitkällä ensi vuodelle. Nyt on semmoista riemua ja tarmoa palata töihin, ja se tuntuu hyvältä. 

Ellinooran, Jouni Hynysen, Virve Rostin ja Anna Puun lisäksi Vain elämää -kaudella nähdään Robin Packalen, Hätä-Miikka, Janna sekä A.W. Yrjänä

Lue myös:

    Uusimmat