Jouni Hynynen vastaa Vain elämää -avautumisestaan saamaansa kritiikkiin: "En ole haukkunut kuvauksia, työryhmää, en ketään"

Jouni Hynynen kertoo, miksi "myi sielunsa viihteelle" ja lähti viimein Vain elämää -ohjelmaan 4:27
Jouni Hynynen kertoo, miksi "myi sielunsa viihteelle" ja lähti viimein Vain elämää -ohjelmaan.

Kotiteollisuus-yhtyeen laulaja Jouni Hynynen kertoi joulukuun puolessa välissä rankasta matkastaan Vain elämää -ohjelmassa, mikä poiki valtavan määrän niin positiivista kuin negatiivista palautetta. Nyt Hynynen vastaa palautteeseen Facebookissa.

– Siitä oli, saatana, satu kaukana! Meidät mikitettiin aamu yhdeksältä, aamiaisesta lähtien kuvattiin. Aamu täyttyi meikkauksella, haastatteluilla, sitten kukin talutettiin vuorollaan sound checkiin, ja sitten olikin jo lounassetin vuoro, Hynynen kirjoitti tuolloin.

Hynynen on 29. joulukuuta lisännyt Facebookiin jatkoa kirjoitukselleen, koska hänen sanomisensa on hänen mukaansa ymmärretty tahallaan väärin tai ainakin asiaa käsittelevät artikkelit on hänen mukaansa otsikoitu miten sattuu. 

– Minä en ole haukkunut Vain elämää -kuvauksia, työryhmää, en ketään, kuten aikaisemmin on kuulemma otsikoitu. Olen kertonut, kuinka asiat minun kohdallani menivät. Jo se, että vaivaudun asiasta avautumaan, pitäisi kertoa sen verran, että tykkäsin olla mukana. Ja kuten alun perin kirjoitin: heitän kaiken tänne, ettei tarvitsisi jokaiselle erikseen selitellä, Hynynen kirjoitti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän kiitti julkaisussaan niin hyvistä kuin huonoista palautteista, joita on tullut molempia paljon. Aluksi hän luki niitä tapojensa vastaisesti, mutta lukeminen loppui, koska Hynynen halusi suojella mielenterveyttään. 

– Eikä minulla lopulta riittänyt siihen aikakaan. Selvennykseksi: minulla on suhteet yläkertaan kunnossa, koska niitä ei ole. Minua on turha käännyttää. En myöskään kykene pelastamaan maailmaa, vaikka monet niin luulevat. En etsi uutta vaimoa. En laita syntymäpäivätervehdyksiä kaiken maailman ”Irmeleille” videon muodossa. Enkä aio ottaa joidenkin ”Reiskojen” tekemiä biisidemoja treenattavaksi Kotiteollisuuden tuotantoon. Minulla on nelisenkymmentä kappaletta jonossa seuraavaa KT-levyä varten työkoneella. Eiköhän niistä yhden levyn kasaan saa, Hynynen kirjoitti. 

Kirjoituksensa päätteeksi Hynynen kävi läpi jokaisen ohjelmassa esittämänsä kappaleen. 

– Sitten tämä asia on minun puolestani käsitelty, enkä kiusaa teitä enempää, Hynynen kirjoitti. 

Hynysen kanssa samalla Vain elämää -kaudella olivat mukana Ellinoora, A.W. YrjänäRobin, Janna, Anna Puu, Virve Rosti ja Gasellit-yhtyeestä tunnettu Hätä-Miikka

Hynynen on naimisissa näyttelijä Mari Perankosken kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat