Virve Rosti lehdessä: Haen avioeroon apua terapiasta

Eri osoitteisiin muuttaneet Laulaja Virve Rosti ja hänen miehensä, psykologi Juha Arikoski hakevat Virven mukaan yhdessä avioeroa. Hän kertoo päätöksestä Me Naiset -lehdessä.

Virve Rostin kuusi vuotta kestänyt suhde itseään nuorempaan, komeaan ja menestyneeseen Juhaan näytti unelmaliitolta. Virve tunsi kuitenkin jo pitkään, ettei voinut olla suhteessa oma itsensä. Räväkkä nainen alkoi varoa konfliktitilanteita.

– En esimerkiksi enää halunnut kertoa vitsejä seurassa. Jättäydyin tahallani muiden varjoon ja pidin muutenkin mahdollisimman vähän mölyä itsestäni. Minusta tuli kainaloinen kana. Sellainen alkaa syödä sielua sisältäpäin, hän kertoo Me Naisten haastattelussa.

Virve on kokenut avioeron aiemminkin lastensa isästä. Tuolloin häntä avittivat masennuslääkkeet. Tällä kertaa hän aikoo puida asiaa ammattilaisen kanssa.

– Tähän eroon haen apua terapiasta. Haluan tietää, mikä on se minun pehmeä pisteeni. Miksi jäin koukkuun imarteluun ja addiktoiduin niin helposti? Miksi haen vaarallisia tilanteita? Olenko liian kiltti?

Nyt suosikkiartisti asuu ensimmäistä kertaa elämässään yksin, mikä pelottaa ja masentaa häntä. Alavireestä huolimatta hän kertoo saavansa energiaa keikkailusta ja uskoo vielä joskus päästävänsä ehkä miehenkin lähelleen, jos hyvin käy.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat