Virtsatieongelmille apu karpalosta

Virtsatieongelmat ovat yleisiä etenkin keski-ikäisillä naisilla. Vaivaton tapa huolehtia virtsateiden hyvinvoinnista on nauttia Urisan-tabletteja. Urisan sisältää kokonaisista karpaloista valmistettua patentoitua Cran Max® -karpalouutetta. Karpalon sisältämät tehoaineet estävät bakteerien tarttumista virtsateiden limakalvoihin.

Virtsatieongelmat ovat kiusallinen vaiva, joita esiintyy yleisimmin naisilla, mutta jossakin määrin myös miehillä. Naisilla vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen limakalvojen vastustuskyky saattaa heikentyä ja virtsatieongelmat lisääntyä.

Karpalomehua on jo pitkään käytetty luontaisena tapana huolehtia virtsateiden hyvinvoinnista. Karpalomehun teho perustuu sen sisältämien antimokrobisten eli bakteerien kasvua vähentävien aineiden vaikutukseen.

Luonnon tehoaineet hyödyksi

Karpalo on hyvin hapan marja, mistä on etua virtsateille. Se auttaa alentamaan virtsan pH:ta ja siten heikentää haitallisten bakteerien kasvuolosuhteita. Tutkimusten mukaan karpalon sisältämät proantosyaniidit vähentävät haitallisen E.coli-bakteerin tarttumista virtsateihin.

Urisan inuliini -karpalotabletit sisältävät patentoitua Cran Max® -karpalouutetta, jonka valmistuksessa on hyödynnetty koko marja. Uute on valmistettu Bio-Shield teknologialla, joka suojelee karpalon vaikuttavia aineita tuhoutumiselta ruoansulatuskanavassa, jolloin ne pääsevät kulkeutumaan vaikutusalueelleen. Valmistusmenetelmän ansiosta uute sisältää kaikki karpalon luonnolliset tehoaineet ja se on vakioitu orgaanisten happojen ja antosyanidien suhteen.

Cran Max® -karpalouutteen sisältämät tehoaineet ovat 34 kertaa tiiviimmässä muodossa kuin tuoreissa karpaloissa ja uutteen antioksidatiivinen aktiivisuus on kolme kertaa vahvempi kuin karpalomehulla.

Inuliini puolestaan on luontainen prebiootti, joka ylläpitää suoliston hyvää bakteerikantaa ja antaa elinvoimaa suoliston hyötybakteereille. Sikurijuuresta uutettu inuliini edistää terveydelle hyödyllisten Bifido-bakteerien kasvua suolistossa ja puhdistaa suolistoa vähentäen haitallisia suolistobakteereja.

Suomalainen tuote

Urisan on laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja makeuttamaton ravintolisä, joka valmistetaan suomalaisessa lääketehtaassa vaativaa GMP-standardia noudattaen. Tuote sopii sekä naisille että miehille.

Päiväannos kaksi tablettia sisältää 960 mg inuliinia ja patentoitua Cran Max® -karpalouutetta 500mg, mikä vastaa kliinisissä kokeissa käytettyä määrää. Tabletit niellään nesteen kera. Tarvittaessa tabletin voi puolittaa tai pureskella pienemmäksi.

Artikkelin tarjoaa: Hankintatukku

Lue myös:

    Uusimmat