Vinkkejä eväisiin

Moi!
Eväsleivät alkaa kyllästyttää, joten tuli mieleen, että teiltä ehkä löytyisi hyviä vinkkejä ihan teemaksi asti? Vehnäsämpylän väliin kurkkua, tomaattia, leikkelettä ja juustoa on vähän tylsää ja oma mielikuvitus on aamukiireessä huono...
t. Tiina
Kunnon eväät antavat lisää puhtia touhuihin. Maittavat ja monipuoliset eväät syntyvät kätevästi ja ripeästi eineksiä ja edellisen päivän tähteitä hyödyntäen. Tuoreet kasvikset, marjat ja hedelmät tuovat väriä ja täydentävät välipalaa.

Valmiista pihveistä, pyöryköistä ja kepakoista saa ruokaisaa sämpylän tai ruisleivän täytettä. Eineshampurilaiset ehostuvat kasviksilla, juustolla ja omalla suosikkikastikkeella. Herkullisia salaatteja syntyy riisin, makaronin, perunan, paistin tai lihapullien tähteistä.

Mukaan otettavat eväät kannattaa pakata huolellisesti tiiviisiin paketteihin, jotta ne säilyvät mehukkaina ja eivät sotke. Kylmää vaativat tuotteet pysyvät raikkaina pienessä kylmäkassissa varaajien avulla, jos ei ole mahdollisuutta laittaa eväitä jääkaappiin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja