Villi hippityttö Sienna taitaa boheemin lookin

Boheemi näyttelijä ja malli Sienna Miller on tyyli-ikoni, jonka asuvalintoja seurataan maailmalla tarkkaan. Rakkauselämänsä takia pieniä pintanaarmuja julkisuuskuvaansa saanut retrotyttö saa rennonkin asun näyttämään tyylikkäältä.




Tiuhaan vaihtuvat miehet ja alastonkuvat ovat tehneet Siennasta paparazzien suosikkikohteen. Tähteä seurataan kuitenkin myös hänen tyylinsä takia. Kun on pukeutumisesta kyse, retro ja boheemius ovat tämän 2000-luvun hippitytön avainsanoja.

Sienna vaihtoi taidokkaasti tyyliä myös elokuvassa Factory girl, joka kertoi kuuluisan it-girl Edie Sedgwickin tarinan. Siennassa onkin jotain samaa kuin upeassa Sedgwickissä.

Sienna nähdään kohta valkokankaalla joka miehen unelmaroolissa. Keira Knightleyn lesboparia esittävä Sienna on säväyttänyt ennenkin. Viime kuukausina kaunotar on kuvattu useasti yläosattomissa. Nakuilu ei tunnu tähteä ujostuttavan, vaikka nainen on aiemmin kertonut arastelevansa elokuvien alastonkohtauksia.

Keiran kanssa minimekossa poseeraava Sienna näyttää rennoissakin vetimissä tyylikkäältä. Näyttelijä suosii yleensä nudea meikkiä, mutta punaisella matolla tähden tavaramerkiksi on muodostunut smokey eyes. Tummat silmät korostavat Siennan vaaleaa kauneutta upeasti. Tavallista mallitähteä erikoisemman Siennasta tekevät silmien lisäksi hänen persoonalliset hampaansa.

Kuvassa ei ole kahta Kate Mossia, vaikka siltä näyttääkin. Sienna Millerin on sanottu kopioivan huippumallin lookia, eikä ihmekään. Hattuja ja huippumuotia rakastavat naiset muistuttavat kovasti toisiaan. Boheemi look ei ole ainut asia mikä yhdistää. Ilkeät kielet ovat kertoneet, että hoikkaakin hoikemmilta naisilta löytyy kummaltakin selluliittia. Molemmat naiset myös tykkäävät bailata. Huumesekoiluistaan tunnetut kaunottaret taitavat kaikesta huolimatta ainakin yhden asian. He kummatkin osaavat pukeutua boheemin tyylikkäästi!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat