Mainos

Vikingloton jättipotti päivän puheenaihe Lappeenrannassa, voittaja on yhä mysteeri: "Ainahan se sellaisen lisäsysäyksen antaa"

Vikingloton 4,4, miljoonan euron voittorivi pelattiin Lappeenrannan Prismassa. Kyseessä on Suomen kaikkien aikojen neljänneksi suurin voitto Vikinglotosta.

Keskiviikkona voitettu 4,4 miljoonaa euroa on ollut asiakkaiden ja henkilökunnan päivän puheenaihe aina aamun kahvipöytäkeskusteluista lähtien. Lappeenrannan Prisman johtaja Risto Punkkisen mukaan asiakkaat ovat myös innostuneet ostamaan arpoja ja veikkaamaan entistä enemmän.

– Ainahan se sellaisen pienen lisäsysäyksen siihen antaa, kun joku onnistuu ison kasan rahaa voittamaan, Punkkinen toteaa.

Toistaiseksi Veikkaukselta ei olla oltu yhteydessä Prismalle. Vielä ei siis tiedetä, kuinka voittoa tullaan juhlistamaan. Punkkinen vinkkaa, että asiaan palataan myöhemmin.

"Eipä niistä moni voittaja julkisesti huutele"

Myöskään voittajasta ei ole toistaiseksi mitään tietoa. Hän ei välttämättä edes ole paikkakuntalainen, vaan on saattanut pelata voittorivin esimerkiksi ohikulkumatkalla.

– Se on täysin pimennossa ainakin tällä hetkellä, ja hyvin pitkältihän tällaiset summat pimentoon jäävätkin, että eipä niistä moni voittaja julkisesti huutele, Punkkinen sanoo. 

Vikingloton oikea rivi on 7, 20, 26, 29, 39, 42 ja lisänumero 5. Plusnumeroksi arvottiin 26.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja