Viisi vinkkiä kestävään avioliittoon

Pitkässä liitossa kipinä on vaarassa sammua. Näillä vinkeillä saat rakkauden taas roihuamaan.

Pitkässä suhteessa toista alkaa helposti pitää itsestäänselvyytenä. Kumppanin laiminlyöminen ei kuitenkaan tee hyvää liitolle. The Stir -sivusto neuvoo, kuinka pidät pitkänkin suhteen kipinää yllä.

Viettäkää aikaa yhdessä

Yksi suurimmista avioliittoon liittyvistä ongelmista on, että pariskunnat eivät vietä tarpeeksi laatuaikaa keskenään. Tehkää siis yhdessä asioita, joista nautitte. Katsokaa hassuja elokuvia, naurakaa yhdessä ja vahvistakaa keskinäistä sidettänne. Pitäkää huoli, että hengaatte hauskanpidon merkeissä ainakin kerran viikossa.

Kohtaa luurangot kaapissasi

Inhoat sitä, miten pitkää työpäivää miehesi tekee tai kuinka hänen äitinsä käyttäytyy. Lista asioista, joita et voi sietää, on pitkä. Älä pidä niitä sisälläsi ja kuvittele, että niitä ei ole olemassa. Hyvässä avioliitossa kommunikaation pitää olla avointa ja rehellistä, tai elätte jatkuvan mielipahan ilmapiirissä.

Anna joidenkin asioiden vain olla

On olemassa asioita, joita et pysty ratkaisemaan. Et esimerkiksi voi saada jotakuta lopettamaan kuorsaamista pelkällä ajatuksen voimalla. Mikäli meilipahaa aiheuttaneesta asiasta on yli puoli vuotta, sinun täytyy yrittää päästä eroon ikävistä ajatuksistasi. Vuosikausia jatkuva vatvominen ei tee hyvää kenellekään.

Tanssi vähintään kerran viikossa

Tanssi, vaikka et haluaisi. Tanssi, vaikka et osaisi tanssia. Tanssi, vaikka sinulla ei olisi musiikkia. Tanssi vähintään viisi minuuttia viikossa. Usko pois, se auttaa.

Pidä kipinää yllä

Pidä kipinää yllä tavalla tai toisella. Järjestäkää riittävästi kahdenkeskistä aikaa. Pitäkää huoli, ettette ala pitää toisianne itsestäänselvyytenä.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja