Viisi kauneustuotetta – näitä ilman et pärjää kesällä!

Oli ilma sitten aurinkoa tulvittaan tai pilvistä harmaana, näillä viidellä kauneustuotteella hehkut säällä kuin säällä. Löytyvätkö tärpit jo meikkilaukustasi?

Kauneusvinkit esittelee viisi tämän kevään ja kesän hittituotetta, joita ilmat et pärjää! Ovatko nämä jo meikkirepertuaarisi vakiojäsenistöä?

1. Sävyttävä kosteusvoide

Meikkivoide saattaa olla erityisesti kesäkuumalla liian raskas käytettäväksi, joten valitse sen sijaan arkikäyttöön sävyttävä kosteusvoide. Sävyä antava kosteusvoide on kevyempi kuin meikkivoide ja sopii miltei jokaiselle ihosävylle luoden virheettömän, kauniin ihomeikin.

2. Poskipuna

Mikään ei piristä kolkkoa päivää kuin pieni väri poskilla! Käytä vaaleanpunaista poskipunaa, joka antaa poskillesi hennon punan, korostaa kauniita poskipäitäsi ja saa sinut näyttänään terveeltä ja hehkuvalta.


3. Geelimäinen eyeliner

Jos haluat loistaa, rajaa silmäsi geelimäisellä eyelinerillä, joka saa silmäsi näyttämään suuremmilta ja kirkkaammilta. Geelimäinen tuote on helpompi levittää kuin kynä, ja sillä saat aikaan kevyemmän tuntuisen lopputuloksen.

4. Hyvä ripsiväri

Suurien silmien ja kirkkaan katseen lisäksi hyvä mascara saa silmäsi näyttämään vielä hitusen rohkeammilta. Pitkät silmäripset hurmaavat kenet tahansa! Kun on oikein kuuma, levitä ripsiväriä vain ripsiesi kärkiin. Mitä pienempää määrää käytät, sitä kevyempi meikki on, ja sitä vähemmän se suttaantuu hikihelteillä tai kesäsateessa.

5. Sävyttävä huulirasva

Huulet kaipaavat kosteutusta talven lisäksi myös kesällä. Käytä sävyttävää huulivoidetta, niin saat hellivän hoidon lisäksi huulesi hohtamaan. Muista, että jos haluat säilyttää luonnollisen kesälookin, keskity joko silmiin tai huuliin. Poskien sävyn voit tasapainottaa muiden kasvojen mukaan. Pääsääntöisesti kuitenkin silmiä korostettaessa on hyvä käyttää poskilla auringon sävyjä jäljitteleviä punia ja pitää huulet luonnollisina. Huulia korostettaessa taas silmät saavat olla luonnolliset ja poskipuna korostaa poskipäät eläviksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja