Viisi ehdotonta kieltoa: Älä tee näin sängyssä

Hyvä seksi perustuu yhteisymmärrykseen, toisen kunnioittamiseen ja vapaaehtoisuuteen. Collegecandy.com kokosi yhteen viisi faktaa, joita kannattaa välttää sängyssä.

Yllätä rakkaasi positiivisesti sängyssä. Vältä näitä mokia, niin seksielämänne ei saa turhaa kolausta.

1. Yllätysanaaliseksi

Vahinkoja voi sattua, mutta yksikään nainen ei halua, että mies menee liian pitkälle lupaa kysymättä. Anaaliseksiin kuuluvat liukastusvoiteet, joten vahinko voi paitsi tuntua epämiellyttävältä, myös sattua.

2. Pilkkaaminen

Alastomana oleminen toisen edessä on hyvin intiimiä. Naiset ja miehet ovat kyllä tietoisia vartalonsa epäkohdista, joten älä missään nimessä mainitse hänelle niistä. Vatsamakkaroista nipistely tai peniksen pilkkaaminen ovat ehdottomasti kieltolistalla. Jos et pidä toista viehättävänä, pidä mielipiteesi omana tietona. Ei ole mitään syytä olla toista kohtaan epäkunnioittava.

3. Painostaminen

Sanotaan vaikka, että haluat todella paljon kokeilla uutta asentoa, seksileua. rooliasia tai mitä tahansa. Ilmaiset halusi kumppanillesi, mutta hän ei innostu ajatuksesta. Jätä siis asia sikseen, äläkä intä tai yritä manipuloida häntä emotionaalisesti. Tuollainen käytös ärsyttävää ja se voi saada rakkaasi kuvittelemaan, että hänen mielipiteillään ei ole mitään väliä.

4. Vertailu

Meistä useimmat ovat miettineet jotakuta toista seksin aikana. Vaikka ajatuksesi harhailevat seksin aikana muualle, älä ylitä rajaa kertomalla mietteistäsi kumppanillesi. Voisitko kuvitella loukkaavampaa tilannetta, kuin sänkykumppanisi kehumassa, kuinka entisesi teki sen niin tai näin.

5. Turha aggressio

Useilla miehillä on tapana painaa naisen päätä alaspäin sillä aikaa kun nainen harjoittaa suuseksiä. Tämä voi olla todella epämukavan tuntuista ja vaikeuttaa itse suoritusta. Jos haluat naisen tekevän sen kovempaa, nopeammin ja menevän syvemmälle, avaa suusi. Hyvä seksi perustuu yhteisymmärrykseen.

MTV3/Helmi

Lähde: collegecandy.com

Kuvat: Shutterstock/Maksim Toome

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja