Viimeisessä Laulu rakkaudelle -jaksossa nähdään suuria tunteita – Maija Vilkkumaa järjestää ystävälleen megaluokan yllätyksen

1:31
Katso videolta esimakua yllätyksestä!

Viimeisessä Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -jaksossa yllätettävien tuolissa istuu muun muassa Ultra Brassakin vaikuttanut Anna Tulusto. 

Laulu rakkaudelle -kauden viimeisessä jaksossa perjantain nähdään jälleen suuria tunteita, kun julkisuudesta tutut henkilöt pääsevät yllättämään heille merkittäviä ihmisiä. 

Tällä kertaa yllätettävien joukossa on muun muassa Anna Tulusto. Ultra Bran -riveissä vaikuttanut Tulusto on tuttu myös toimittajana ja kolumnistina.

Annan yllättää hänen hyvä ystävänsä jo lukioajoilta, Maija Vilkkumaa.

Maija ja Anna olivat kovia Dingo-faneja ja olivat päättäneet, että kun he täyttävät 30, he pitävät isot bileet ja kutsuvat Dingon esiintymään.

Suunnitelma jäi toteuttamatta, mutta nyt on aika korjata asia. Vilkkumaan seuraksi lavalle saapuu myös Dingo-yhtyeen keulakuva Pertti "Nipa" Neumann

Jaksossa yllätetään myös legendaarinen esiintyjä, laulaja, näyttelijä Pirkko Mannola.

Mannolalle oman kiitoksensa musiikin muodossa haluaa esittää kolmikko Nina Tapio, SanijaKirsi Ylijoki. Naiset ja esityksen täydentävä yllätysesiintyjä tuovat Laulu rakkaudelle -lavalle potpurin Pirkon biiseistä.

Muita jaksossa nähtäviä yllätettäviä ja yllättäjiä ovat: Diandra, Janna, Mikael Gabriel, Raili Hulkkonen, Maarit Hurmerinta, Leri Leskinen, Teleks, Eicca Toppinen.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi perjantaina klo 20 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja