Viimeinen pila haudan takaa – mies jätti sukulaisilleen huvittavan ääniviestin omiin hautajaisiinsa: "Päästäkää minut ulos"

Entä, jos antaisit ruumiisi tieteelle kuolemasi jälkeen? 3:29
Oletko jo miettinyt, mitä ruumiillesi tapahtuu, kun kuolet? Moni tekee eläessään testamentin ja hoitotahdon, elinluovutustestamentinkin. Mutta entä, jos antaisit ruumiisi tieteelle kuolemasi jälkeen?

Irlantilaismies yllätti rakkaansa "huutelemalla haudan takaa" omissa hautajaisissaan.

Irlantilaismies pilaili rakkaidensa kustannuksella vielä omissa hautajaisissaankin. Pitkään sairastanut ja lopulta syksyllä 2019 menehtynyt Shay Bradley päätti nauhoittaa viimeisen viestin, joka soitettaisiin hänen hautajaisissaan. Nauhoitus tehtiin vuosi ennen Shayn kuolemaa.

"Shay tässä, olen laatikossa"

Kun hautajaispäivä sitten koitti ja miehen arkkua laskettiin maan poveen, arkusta alkoikin kuulua Shayn ääntä, kertoo Huffington Post.

– Haloo? Haloo. Haloo? Päästäkää minut ulos! Missä hitossa olen? Päästäkää minut ulos, täällä on hiton pimeää... Onkos tuo papin ääni, jonka kuulen, Shayn ääni huuteli arkusta ja "koputteli" samalla sen kantta.

– Shay tässä, olen laatikossa. Ei, hitto, olen edessäsi. Olen kuollut.

Mies jopa lurautti lopuksi pienen laulun ja hyvästeli heidät. Nauha sai hautajaisvieraat ensin ymmälleen, mutta pian he jo naureskelivat Shayn vitseille.

Video hautajaisista levisi nettiin. Huutelu alkaa noin 20 sekunnin kohdalla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Hän halusi varmistaa, että äitini nauraisi"

Viestistä tiesivät Shaynin poika Jonathan ja hänen pojanpoikansa Ben, kertoo miehen tytär Andrea. Kaksi päivää ennen hautajaisia Jonathan kuitenkin kertoi äidilleen ja sisaruksilleen nauhasta, jonka Shay oli halunnut soitettavan hautajaisissaan.

– Hän halusi varmistaa, että äitini nauraisi lähtiessään hautausmaalta itkemisen sijaan, Andrea kuvailee isänsä tekoa.

Naisen mukaan vitsi onnistui odotetusti.

Shayn kuva. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Hän ei vain saanut viimeisiä nauruja, vaan pani yli miljoona ihmistä hihittelemään"

Kun video huutelevasta arkusta levisi nettiin, Shaysta tuli hetkessä julkkis. Videota katsottiin hetkessä miljoona kertaa.

– Hän ei vain saanut viimeisiä nauruja, vaan pani yli miljoona ihmistä hihittelemään matkallaan tuonpuoleiseen. Aivan nerokasta. Tällaista huumorintajua on pakko rakastaa, Twitter-käyttäjä McLeslie kehuu.

– Luoja häntä siunatkoon, tällaiset hautajaiset haluaisin, jokainen itkee naurusta sen sijaan, että itkisi menetystään. Mikä mahtava mies, nimimerkki Billie verity 600 kehuu.

"Ei mennyt päivääkään, ettei hän olisi vitsaillut tai hymyillyt"

Andrean mukaan nauhoitus oli miehen tapa sanoa, että surut on nyt surtu ja on aika nauraa ja juhlia Shaynin elämää.

– Tämä vitsi oli yksi miljoonasta. Vähän kuin isäni.

Lapsenlapsi Chloe Kiernanin mukaan isoisä halusi kaikkien lähtevän hautajaisista hymyillen.

– Ja juuri sen hän saavutti, olen niin ylpeä. Ei mennyt päivääkään, ettei hän olisi vitsaillut tai hymyillyt, olosuhteista riippumatta, Chloe totesi Yahoon mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat