Viime vuonna vuoden radiojuontajaksi äänestetty Veronica Verho jäi ilman palkintoa Radiogaalassa – julkaisi tunteikkaan päivityksen

Vloggaamisen pioneeri Veronica Verho muistelee saamiaan ilkeitä kommentteja:"Yksi jätkäporukka juoksi meni perääni ja..." 11:08
Veronica Verho Joonas Nordman show`ssa vieraana.

Radiotähti Veronica Verho voitti viime vuonna vuoden radiojuontaja -palkinnon Radiogaalassa.

Vuoden 2020 Radiogaala järjestettiin tänä vuonna virtuaalisesti. Vuoden radiojuontajaksi yleisöäänestyksellä valittiin jo yhdeksättä kertaa radio Suomipopin juontaja Jaajo Linnonmaa.

Viime vuonna kyseisen tittelin sai NRJ:llä juontava Veronica Verho. Radiojuontaja kommentoi Instagramissa tunnelmiaan gaalan jälkeen.

– Vaikkei voittoa tullut, on aika kiittää äänestäjiä! Kiitos jokaiselle tuhannesti. Viimevuotinen voitto mullisti elämäni ja siitä kiitän myös jokaista teistä miljoonasti.

Verho kertoo olevansa kiitollinen töistään ja mahdollisuuksistaan. Hän kertoo saaneensa kommentteja, joissa häntä on aliarvioitu.

– Minä olen saanut paljon kommentointia siitä kuinka olen vain tällainen pieni tyttö tällä alalla tai lapsi, joka ei vielä ihan ymmärrä maailman menosta mitään. Minä olen nykyään lapsi vain omalle äidilleni ja isälleni. Koko muulle maailmalle minä olen vahva, itsenäinen ja osaava nainen, joka toteuttaa unelmaansa ja tekee muuten paljon töitä sen eteen.

Radiogaala järjestettiin virtuaalisesti perjantaina 5.kesäkuuta.

Lue myös:

    Uusimmat