Viikon kuuma mies: Joe Manganiello – katso kuvagalleria!

Hollywood-kaunottarien vastapainoksi Helmi hemmottelee lukijoitaan mieskomeudella. Viikon kuuma mies on näyttelijä Joe Manganiello. Katso kuvat seksikkäästä komistuksesta!

Viikon kuuma mies on tällä kertaa People-lehden viime vuonna seksikkäimpien miehien listalle nostama näyttelijä Joe Manganiello, 34, joka on vasta sinkkuuntunut pitkästä parisuhteestaan. Mies seurusteli yli neljä vuotta malli-näyttelijä Audra Marien kanssa ja pariskunta meni kihloihin viime vuonna. Us Weekly -lehti raportoi pariskunnan eronneen syyskuun puolivälissä.

Lukioaikoinaan elokuvasta ja näyttelemisestä kiinnostunut ja alaa myöhemmin yliopistossa opiskellut lihaskimppu esiintyi nuorempana useissa näytelmissä, mutta nykyään pääosin sarjoissa. Uransa alussa Manganiello pyrki näyttelemään Spider-Man-elokuvan Hämähäkkimiestä, mutta päätyi esittämään yhtä elokuvan sivuhahmoista.

Manganiello on nähty sarjoissa Kodinpuolustaja, CSI, Las Vegas, American Heiress ja Tunteet pelissä, mutta hänet tunnetaan tuoreimmasta roolistaan vampyyrisarja True Bloodin ihmissutena.

Manganiello on amerikkalaisen jalkapallon ystävä ja lukeutuu Pittsburgh Steelersin fanijoukkoihin. Tähti ei kuitenkaan harrasta itse palloilua, vaan nyrkkeilee.


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash

Lähteet: Just Jared, Wikipedia, Us Weekly

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja