Viikon kuuma mies: Häikäisevät Hobitti-komistukset

Hobitti - Viiden armeijan taistelu -elokuvassa nähdään lukuisia komistuksia ja mikäpä olisikaan sen parempi syy tehdä Hobitti-tähdistä tämän viikon kuumia miehiä.

Hobitti - Viiden armeijan taistelu -elokuva on ollut katsotuimpien elokuvien joukossa heti ensi-iltansa jälkeen. Harvoin yhteen elokuvaan mahtuu yhtä monta hurmaavaa komistusta ja tämän takia MTV Lifestyle kokosi näistä hurmureista ihanan kuvagallerian.

Luke Evans

Walesilainen Luke Evans, 35, häikäisee Hobitti-elokuvassa Bard Jousimiehenä. Tämän hurmurin hymy saa naisen kuin naisen haaveilemaan lumoavista hetkistä hänen syleilyssään.

Orlando Bloom

Englantilainen näyttelijä Orlando Bloom, 37, on nähty Legolasina Taru Sormusten Herrasta -leffatrilogian jälkeen myös Hobitti-elokuvatrilogiassa ja hyvä niin, sillä tätä komistusta katselee mielellään kerta toisensa jälkeen. Pirates of The Caribbean -elokuvistakin tunnetulla tähdellä on Flynn-niminen poika huippumalli Miranda Kerrin kanssa. Bloom ja Kerr erosivat vuonna 2013, mutta he ovat edelleen hyvissä väleissä.

Lee Pace

Yhdysvaltalainen näyttelijä Lee Pace, 35, vie jalat alta naiselta kuin naiselta tähdittäessään Thranduil-hahmoa Hobitti-elokuvassa. Oikeassa elämässä miehellä on pitkien vaaleiden kutrien sijaan lyhyet tummat hiukset. Tämän pitkän komistuksen rinnalla viettäisi mieluusti herkkiä hetkiä. Miehen kollega Ian McKellen kuitenkin paljasti viime tammikuussa Pacen olevan homoseksuaali ja tämän jälkeen onkin huhuttu, että komistus pitäisi yhtä Hobitti-elokuvaa tähdittävän Richard Armitagen kanssa.

Richard Armitage

Englantilainen näyttelijä Richard Armitage, 43, nähdään Thorin Tammikilpenä. Mies on tähdittänyt vuosien varrella lukuisia sarjoja, mutta viimeistään Hobitti-elokuvien myötä hän on noussut suureen suosioon. 

Aidan Turner

Irlantilainen näyttelijä Aidan Turner, 31, on ihastuttanut Kílinä jo kolmessa Hobitti-elokuvassa. Roolinsa ansiosta hän on takuulla saanut runsaasti uusia ihailijoita. Tällä hetkellä mies seurustelee näyttelijä Sarah Greenen kanssa.

Martin Freeman

Brittitähti Martin Freeman, 43, on ihastuttanut Bilbo Reppulina jo kolmen elokuvan verran. Freeman on naimisissa näyttelijä Amanda Abbingtonin kanssa ja parilla on myös kaksi lasta.

Katso kuvat:

Kuvagalleria 18 kuvaa - katso

Hobitti-komistukset

Lue myös:

    Uusimmat