Video: Säilytysratkaisuilla lisätilaa – Asuntomessuilla toimivia lastenhuoneita

Tämän vuoden Asuntomessukohteissa on kiinnitetty hyvin huomiota säilytystiloihin. Esimerkiksi lastenhuoneissa on tehty käteviä pohjaratkaisuja säilytystilan maksimoiseksi. 

Vantaan Asuntomessuilla monessa kohteessa on käytetty aikaa toimivien säilytysratkaisujen löytämiseksi. Kohde 40, Verso on esimerkki järkevästä tilankäytöstä. Yläkerrassa sijaitsevien lastenhuoneiden sängyt on nostettu kaappien päälle, jolloin sänkyjen alle jää reippaasti säilytystilaa.

Sängynalus puolestaan on hyödynnetty kahdellakin tapaa. Osa sänkyjen alta löytyvästä tilasta toimii vaatekaappina, osaan tilasta taas pääsee käsiksi seinän toiselta puolelta, jossa kaapisto on upotettu seinän läpi lastenhuoneen puolelle.

Verson lastenhuoneissa asuvat Nino, 3, ja Leo, 1,5 vuotta, ovat pitäneet muuton suurimpana huolena sitä, tulevathan lelutkin uuteen kotiin. Lasten huoli lienee turha, sillä käytännöllistä säilytystilaa löytyy sänkyihin vievistä portaista.

Jämerä-Leijassa (kohde 36) yläkerta on lasten valtakuntaa. Teinipyhätössä eli Robin-huoneessa sänky on päädytty sijoittamaan parvelle, ja Verson lastenhuoneiden tapaan sänkyyn vievät portaat on hyödynnetty laatikostojen muodossa. 

Jämerä-Leijan yläkerrasta löytyy Robin- ja prinsessahuoneiden lisäksi myös erillinen leikkihuone lapsille.

Kurkista videolta Asuntomessujen lastenhuoneisiin.

Lue myös:

    Uusimmat