Video: Onko tässä kaikkien aikojen parkkipaikkajäynä?

Brasilialainen netissä toimiva videokanava Canal Boom järjesti kaikkien aikojen parkkipaikkapilan miehelle, joka parkkeerasi autonsa liikuntarajoitteisille tarkoitetulle paikalle.

Lähes 5,7 miljoonaa käynnistyskertaa YouTubessa kerännyt video on julkaistu kesäkuun lopulla. Auton omistaja käyttää tyhjän invapaikan härskisti hyväkseen, mutta ei arvaa lopullista parkkeerauskohtaloaan. Videon kerrotaan olevan kuvattu Maringan kaupungissa, eteläisessä Brasiliassa.

Ryhmä Canal Boomin väkeä ryntää paikalle ja kirjaimellisesti laputtaa auton tarralapuilla siten, että auton kylkiä ja konepeltiä koristaa jättikokoinen invapaikan symboli pyörätuolissa istuvine hahmoineen.

Lopun arvaattekin: kuljettaja saapuu paikalle ja menettää hermonsa, repii lappuja ikkunoista ja kurvaa pois paikalta kumit ulvoen. Jää vain yksi kysymys: oliko kuljettaja näyttelijä vai oikeasti mukana juonessa? Suoritus on perin uskottava, mikäli kyseessä on huijari.

Joka tapauksessa MTV Autot ei suosittele tällaisten tai muiden temppujen suorittamista lainrikkojia ojentaaksenne: seurauksena voi olla mielipahaa ja fyysistä väkivaltaa puolin ja toisin. Kannattaa luottaa virkavaltaan ja Suomen oikeuslaitoksen säätämiin lakeihin.

Lue myös:

    Uusimmat