Video: Nyrkit heiluivat! LeBron James joutui turvamieheksi Lakers-kotiavauksessaan

LeBron James teki valintansa 1:24

LeBron Jamesin ensimmäinen NBA-kotiottelu Los Angeles Lakersin paidassa tullaan muistamaan tähtipelaajan tehojen sijaan Lakers- ja Houston Rockets -pelaajien välisestä tappelusta.

Pääkuvan video: LeBron James teki Lakers-päätöksensä heinäkuussa.

Lakers kärsi Houstonille 115-124-tappion Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä. Kesällä Lakersiin siirtynyt James pussitti 24 pistettä, mutta James Harden (36 pinnaa) ja Chris Paul (28) johdattivat vieraat voittoon.

Ottelun neljännessä erässä nähtiin ikävä kahakka, jonka seurauksena Lakersin Brandon Ingram ja Rajon Rondo sekä Houston-pistenikkari Paul ajettiin suihkun puolelle.

Tilanne käynnistyi siitä, kun Ingram tönäisi Hardenia rikottuaan tätä ensin heittotilanteessa. Hetkeä myöhemmin Paul tökkäsi Rondoa sormella kasvoihin, mikä aiheutti iskujenvaihdon kaksikon välillä. Ingram liittyi nujakkaan lyömällä Paulia (video alla). 

Nujakka rauhoittui melko nopeasti, kun James hillitsi Paulia ja Carmelo Anthony esteli Ingramia kahden Lakers-pelaajan kanssa.

ESPN:n toimittajan Rachel Nicholsin mukaan Paul sanoi Rondon sylkeneen hänen kasvoilleen, mutta Rondo kiisti syytöksen.

– Sitä ei voi hyväksyä, tuo on räikeää epäkunnioitusta. Sitä ei näe edes kaduilla, Anthony kommentoi mahdollista sylkemistä ESPN:n mukaan. 

Jamesin startti Lakersissa on ollut tuloksellisesti vaisu, sillä kalifornialaisseura on hävinnyt molemmat ottelunsa.

– Meillä oli mahdollisuuksia voittaa tämä ottelu. En ole pettynyt, sillä osasimme odottaa vaikeaa alkua, James kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat