Video: Miss Suomi -kisaajat poseeraavat näyttävissä bikinikuvissa – finalisti avautuu henkilökohtaisesta aiheesta

0:50
Miss Suomi finalistit poseeraavat upeana bikinikuvissa!

Miss Suomi -finalistit ihastuttavat Vuokatin upeissa maisemissa. 

Miss Suomi 2021 -finalistit heittäytyivät näyttäviin bikinikuviin Vuokatin upeissa maisemissa.

Organisaatio täyttää tänä vuonna 90 vuotta, jonka kunniaksi järjestetään All stars -kausi. Mukana on siis kisaajia aiemmilta kausilta.

Finalistit kertoivat ajatuksiaan bikinikuvista kuvausten yhteydessä.

Ensimmäisen kerran vuonna 2019 Miss Suomi -kisoissa mukana ollut Sonja Länsivuori kertoo, että hänelle kuvaukset merkitsevät vapautta, itsevarmuutta ja rohkeutta, sekä lempeyttä ja rakkautta omaa kehoaan kohtaan. Näin ei kuitenkaan aina ole ollut.

– Pitkä matka on kuljettu ja taistelu syömishäiriötä vastaan on opettanut, vahvistanut ja kasvattanut minua. Nyt, tänä päivänä voin sanoa, että se taistelu on voitettu ja rakastan kehoani ehdoitta, Länsivuori toteaa tiedotteessa.

2019 toiseksi perintöprinsessaksi valittu Riikka Uusitalo ottaa bikinikuvien yhteydessä kantaa tärkeään aiheeseen. 

– Myönnän, että somen kautta seksuaalisävytteinen kommentointi – ja jopa häirintä, on läsnä ja etenkin bikinikuvat innostavat joitain tähän toimintaan. Naisvartalon ikuinen arvostelu, objektivointi ja vastareaktiona tietynlainen ”häpeily” suututtaa. Seksikkyys tai bikinikuvat eivät vähennä kenenkään vakuuttavuutta tai anna oikeutta ahdisteluun, Uusitalo viestittää. 

Uusitalon ja Länsivuoren lisäksi kisassa ovat mukana Katariina Juselius,Emmi Suuronen, Nicole Söderström, Emilia Lepomäki, Hanna Ojaniemi, Essi Unkuri, Jasmine Järvinen ja Eveliina Tikka.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja