VIDEO: Ensimmäinen maistiainen Salkkarit-leffasta julki

Vuoden 2012 teinikauhuhitti Nightmare – Painajainen merellä saa jatkoa 3. joulukuuta, kun Nightmare 2 saa ensi-iltansa. Paljon odotetusta elokuvasta on julkaisu nyt ensimmäistä kertaa liikkuvaa kuvaa.

Suomen elokuvateattereissa on esitetty 4. kesäkuuta alkaen Nightmare 2 teaser-traileria, jossa yleisöä ohjeistetaan sulkemaan puhelimensa näytöksen ajaksi. Teaser-trailer tarjoaa katsojille samalla myös ensimmäisen maistiaispätkän tulevasta elokuvasta.

Nightmare 2 (työnimi) on komediallinen nuorisotrilleri, joka tapahtuu yhden viikonlopun aikana kun kesäyöt ovat samettia ja lomasaarta ympäröivä meri kaunis ja vaarallinen.

Jiri on perustanut merelliselle lomasaarelle kesäbaarin. Hän kutsuu tutun kaveriporukan viettämään viikonloppua ystävien kesken. Saari on ihana, mutta murheelliset muistot nousevat Pepin mieleen, kun käy ilmi, että laivasta pudonneen Sampon pikkusisko Aino Kaukovaara on kesätöissä paikallisessa mökkikylässä.

Saarella alkaa tapahtua outoja asioita ja Peppi tajuaa, että laivalla alkanut painajainen jatkuu. Kun yksi lomakylän työntekijä löytyy kuolleena, käy selväksi, että kostaja on nyt entistä verenhimoisempi. Pepin pahimmat pelot käyvät toteen, ja kaikki joutuvat kamppailemaan henkensä puolesta. Viekö paha voiton, vai loppuuko painajainen vihdoin.

Elokuvan on ohjannut Marko Äijö ja sen pääosissa nähdään Sara Parikka, Tero Tiittanen, Mikko Parikka, Hemmo Karja, Emil Hallberg, Tommi Taurula, Sara Lohiniva ja Patrik Borodavkin.

Elokuva saa ensi-iltansa 3.12.2014

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja