VIDEO: Cheek yllätti karaoketeemalla – flexaa-termille irvaillaan jo

Cheek julkaisi perjantaina uuden biisin, jonka ”flexaa”-termin merkitystä räppäri avasi MTV.fin haastattelussa.

Räppäri Cheek julkaisi perjantaina uuden biisin, Flexaa. Kappaleella on mukana myös VilleGalle ja Sanni ja kolmikko riimittelee siinä huolettomasta nuoruudesta.

Aamupäivästä kappaleelle julkaistiin myös video. Lyric-videolla seikkailevat Cheek ja VilleGalle animoituina hahmoina ja biisin sanat pyörivät ruudussa karaoken malliin.

Tiedustelimme Cheekiltä, mitä ”flexaa” hänen mielestään oikein tarkoittaa?

– Se on ihan hauska, ettei se välttämättä aukeakaan. ”Flexaa” on sellaista pullistelua ja rotsi auki -mielentilaa. Se tarkoittaa hyvää meininkiä ja fiilistä.

– Varsinkin tässä asianyhteydessä se tarkoittaa hyvää henkistä pullistelua, että hei me ollaan päästy pitkälle ja nyt on aika vähän painaa isosti tämä ilta.

Urbandictionary.com-sivusto määritteleekin flex-termin räppäreiden suosimaksi showmaiseksi käytökseksi.

Tosin suomalaisversio sivustosta, urbaanisanakirja.com on keksinyt termille aivan toisenlaisen, anatomiaan viittaavan merkityksen. Räppäri suhtautuu irvailuun naureskellen.

– Joku vitsiniekka on tietenkin käynyt laittamassa sen sinne ihan vain tätä varten. Kävin katsomassa sen pari viikkoa sitten, mutta silloin ei vielä ollut mitään kuvausta. Arvasin, että sana tulee aiheuttamaan kyselyitä. 

Cheek ei suhtaudu biisin nimeen ja termiin niin vakavasti. Jokainen fani voikin itse määritellä sanan tarkoituksen

– Sehän on ihan hyvä, sinnehän voi kuka tahansa laittaa selityksen. Toivottavasti niitä tulee monta sinne.

  

Lue myös:

    Uusimmat