Vettelin temppuiluun halutaan selkeä linjanveto

Sebastian Vettel hämmensi Kiinan GP:n lähtöruudukossa sunnuntaina.

Saksalainen asettui lämmittelykierroksen jälkeen todella röyhkeästi omasta lähtöruudustaan ohi. Hänen Ferrarinsa oli keskempänä rataa kuin ruudun rajat osoittavat. Tuomaristo huomioi Vettelin temppuilun, mutta rangaistusta ei tullut.

MAINOS

F1-kausi jatkuu jo tällä viikolla!

Bahrainin F1-viikonloppu alusta loppuun C Morella. Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More

Sama käytös nousi keskusteluun viime kaudella Japanin kisassa, kun Red Bullin Daniel Ricciardo oli omassa ruudussaan vinossa.

Red Bullin tallipäällikön Christian Hornerin mielestä asia pitää nyt selvittää.

– Minusta tästä pitäisi keskustella kunnolla. Oli selvää, mitä hän yritti: päästä kuivemmalle osalle rataa, mikä on ymmärrettävää, mutta olisi hyvä saada selvyys siitä, pitääkö kuskin startata lähtöruudusta vai ei. Onko se vain viiva vai onko se ruutu? Siitä keskusteltiin, mutta hän ei saanut hyötyä. Olisi vain hyvä saada asiaan selvyys, Horner sanoi ESPN:n mukaan.

Vettel ei saanut erityisen hyvää lähtöä ja kolmosruudusta lähtenyt Valtteri Bottas pääsi avausmutkassa hänen rinnalleen. Vettel onnistui kuitenkin puolustamaan asemaansa. Hän oli kisassa lopulta kakkonen Lewis Hamiltonin jälkeen.



Lue myös:

    Uusimmat