Vetreyttä niveliin ja lihaksiin

Ylipaino voi aiheuttaa jäykkyyttä niveliin ja lihaksiin, mutta myös urheilu kuluttaa niveliä. Bodyflex Combi -tabletit sisältävät rakennusainetta sekä nivelille että lihaksille. Tommi Eviläkin suosittelee Bodyflex Combia!

Ikääntyminen, ylipaino, huonot työasennot sekä urheilu kuluttavat niveliä. Seurauksena voi olla nivelten ja lihasten jäykkyyttä, kipua sekä liikkumisen vaikeutumista. Ikääntymisen myötä myös luuston haurastuminen on yleistä.

Bodyflex Combi -nokkos-kalkki-inkivääri-vihersimpukkatabletit on kehitetty nivelten, lihasten ja luuston toimintakyvyn ja liikkuvuuden edistämiseksi. Samasta tabletista löytyykin sekä hyvinvointia että rakennusaineita nivelille, lihaksille ja luustolle.

Bodyflex Combi on monipuolinen yhdistelmävalmiste, jossa inkiväärin ja nokkosen aktiiviaineet sekä vihersimpukan sisältämät Omega-3 rasvahapot auttavat niveliä säilyttämään toimintakykynsä. Ne myös tuovat helpotusta nivelten ja lihasten jäykkyyteen, arkuuteen ja turvotukseen. Luonnollinen, orgaaninen rikkiyhdiste metyylisulfonyylimetaani edistää nivelten aineenvaihduntaa ja toimintakykyä. Kalkki, D-vitamiini ja magnesium ovat luuston hyvinvoinnille tärkeitä rakennusaineita, joita on hyvä saada ravinnosta samanaikaisesti.

"Urheilijan ja kuntoilijan nivelet, jänteet ja lihakset ovat kovalla koetuksella päivittäin. Bodyflex Combi on monipuolinen ravintolistä, joka auttaa huolehtimaan nimenomaan nivelille, lihaksille, jänteille ja luustolle tärkeiden ravintoaineiden saannista. Bodyflex Combin käyttö on helppoa, sillä siitä saa kätevästi seitsemän tehoainetta samasta tuotteesta. Joka päivä, kun liikut enemmän, ota Bodyflex Combi – se tuo vetreyttä niveliin ja lihaksiin." Tommi Evilä

Annostus: 2 tablettia 1-2 kertaa päivässä. Tabletit niellään kokonaisena runsaan nestemäärän kanssa. Ei suositella käytettäväksi verenohennuslääkkeiden kanssa.

Pakkauskoot: 60, 120 ja 180 tablettia

Kuvat: Hankintatukku ja Colourbox

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja