Mainos

Vesimies flirttailee viattomasti, Leijona vaihtaa parempaan – horoskooppimerkkisi kertoo, millainen pettäjä olet

Harhaileeko katseesi vieraisiin pöytiin? Lue ja tunnista itsesi!

Amerikkalainen Cosmopolitan-lehti selvitti, mitä eri horoskooppimerkit kertovat ihmisestä pettäjänä. Harhaileeko katseesi? Lue ja tunnista itsesi!

hororr

Oinas

Olet hyvin kilpailuhenkinen. Jos kumppanisi ei mielestäsi arvosta "kuumuuttasi" tarpeeksi, saata lähteä sotapolulle. Yrität saada ihmiset tappelemaan sinusta ja huomiostasi, mutta tämä tekee harvoin hyvää ihmissuhteelle.

horoskktr

Härkä

Olet todella itsepäinen ja uskollinen. Kun sitoudut, se kestää eliniän. Jos kumppanisi ei ruoki romanttista puoltasi, saatat harkita vaihtamista.

kaksoset (3)

Kaksoset

Et osaa päättää, ja keskittymiskykysi on rajallinen. Saatat alkaa kurkistella vieraisiin pöytiin, jos kumppanisi ei söpöstele kanssasi kuten näkemissäsi romanttisissa elokuvissa.

rapu (3)

Rapu

Sinulla riittää tunteita, ja kaipaat vakautta elämääsi. Et todennäköisesti koskaan sorru pettämään. Pelkäät kumppanisi satuttamista jopa siinä määrin, että eroaminen on vaikeaa.

horoskkaa

Leijona

Haluat olla kaikkien tilanteiden tähti. Jos kumppanisi ei anna sinulle pääosaa, olet valmis siirtymään niin sanotusti toisen elokuvan päätähdeksi. Et kadu, jos vaihdat parempaan.

horosk (1)

Neitsyt

Huolehdit asioista, joita ei ole edes tapahtunut, Jos edes harkitset pettämistä, vaivut stressin aiheuttamaan koomaan. Olet kuitenkin myös perfektionisti, joten jos kumppanisi ei täytä huikeita vaatimuksiasi, saatat alkaa harkita sinkkumarkkinoille siirtymistä.

vaaka (3)

Vaaka

Olet luonnostasi kova flirttailemaan. Arvostat kuitenkin myös romansseja, joten pettämistodennäköisyytesi ei ole suuri. Jos petät, kyse on tunnetason pettämisestä, joka johtuu tylsistymisestä.

horos (1)

Skorpioni

Jos et ole tavannut Sitä Oikeaa, olet melkoinen peluri. Olet viettelevä ja hurmaava, joten kumppanin löytyminen ei ole ongelma. Kun löydät tunnetasolla ja seksuaalisuuden saralla yhteensopivan ihmisen, sitoudut loppuiäksesi.

jousimies (2)

Jousimies

Suustasi puuttuvat kaikenlaiset filtterit, joten salasuhteen pitäminen salassa on sinulle käytännössä mahdotonta. Seksielämän hauskuus on sinulle tärkeä asia, joten jos sänkypuuhat rutinoituvat, saatat hairahtaa.

horoskk

Kauris

Olet uskollinen ja sinuun voi tukeutua, muttet oikeastaan välitä suuren rakkauden löytämisestä yhtä paljon kuin muut.  Saatat sitoutua ihmiseen, mutta samalla käyttää eroottisia avujasi esimerkiksi urallasi etenemiseen.

vesimies (2)

Vesimies

Kun olet kumppanisi kanssa, et vilkaisekaan muita. Pettämisesi jää lievästi vihjaavien flirttiviestien tasolle. Lopetat kuitenkin tulella leikkimisen, ennen kuin on liian myöhäistä.

horosko

Kalat

Empatia ja tunteet hallitsevat elämääsi, joten et petä, ellet sitten halua paeta surkeaa suhdetta. Jos löydät uuden kumppanin, kun olet vielä suhteessa, soimaat siitä itseäsi luultavasti loppuelämäsi ajan.

***

3:43

1:18

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.