Vesimiehen vuosihoroskooppi 2018

Tänä vuonna nautit läheistesi seurasta. Mitä enemmän kuitenkin vietätte aikaa yhdessä, sitä enemmän syntyy myös pieniä erimielisyyksiä!

RAKKAUS

Rakkaudessa on tänä vuonna niin ylä- kuin alamäkiäkin.

Vesimiehet eivät voi välttyä erimielisyyksiltä kumppaninsa kanssa, eikä niitä pidäkään vältellä. Eriävät näkemykset voi kuitenkin esittää rakentavassa hengessä, toista ihmistä tyrmäämättä. Kompromissi kyllä löytyy, jos teillä molemmilla riittää siihen tahtoa ja joustavuutta.

Sinkkuvesimiehille saattaa joku mielenkiintoinen tyyppi työpaikalta aiheuttaa ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Jos tykytykset ovat molemminpuolisia, ei ole ollenkaan mahdottomuus että alkaisitte tapailla vapaa-ajallakin. Ensin tapailette salamyhkäisesti piilotellen, mutta vähitellen myös päivänvalossa julkisesti.

PERHE JA YSTÄVÄT

Tänä vuonna nautit läheistesi seurasta. Mitä enemmän kuitenkin vietätte aikaa yhdessä, sitä enemmän syntyy myös pieniä erimielisyyksiä ja väärinkäsityksiä. Se on kuitenkin vain merkki läheisistä suhteistanne. Sama pätee myös hyviin ja läheisiin ystävyyssuhteisiin.

TYÖ JA URA

Työnhaussa sinun kannattaa luottaa vaistoosi. Sen avulla voit löytää elämäsi työpaikan, jota et olisi muuten osannut edes etsiä. Jos sinulla on jo työpaikka, voit saada entistä enemmän vastuuta ja arvostusta esimiehiltäsi, ja se näkyy myös palkassasi ja urakehityksessäsi.

OPISKELU

Opinnoissasi voit tänä vuonna saavuttaa todella hyviä tuloksia. Se edellyttää kuitenkin sinulta vahvaa motivaatiota ja kykyä tehdä kovasti työtä. Niitä molempia sinulla on, joten mikään ei voi estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi, ja vieläpä ennätysajassa.

RAHA

Sinun rahatilanteessasi ei ole tänä vuonna valittamista. Voit saada takaisin, ja vieläpä korkoineen, suurehkon summan rahaa, jonka olit lainannut jollekin tutulle ihmiselle jo kauan aikaa sitten. Vaikka rahaa onkin mukavasti, yritä silti välttää heräteostoja, sillä ne vain kaduttavat sinua jälkeenpäin.

TERVEYS

Sinun terveytesi on mitä todennäköisimmin tänä vuonna varsin hyvä. Älä kuitenkaan tuudittaudu siihen, vaan muista noudattaa terveellisiä elämäntapoja.

UUDENVUODENLUPAUS 2018

Uskalla ilmaista mielipiteesi – rakentavasti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja