Vesimiehen vuosihoroskooppi 2014

Tutustu Vesimies-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2014 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


VESIMIES 20.1.–19.2.

Rakkaus

Mieti tänä vuonna mitä todella haluat rakkaudessa. Nyt on aika selvittää tunteitasi ja sitä mitä sydämesi todella haluaa. Sama pätee niin vakiintuneihin vesimiehiin kuin niihin, jotka eivät ole vielä onnistuneet löytämään sitä oikeaa. Ala ajatella itseäsi ja tehdä valintoja, jotka tekevät sinut onnelliseksi.

Sinkuilla kumppanin etsiminen ei ole helppoa, vaan käy välillä oikeasta työstä. Tilaisuuksia on paljon ja ohimeneviä juttuja riittää, mutta sitä pysyvää oikeaa ei tunnu silti löytyvän. Älä kuitenkaan luovu toivosta.

Parisuhteessa elävilläkin voi olla vaikeuksia suhteessaan. Vastoinkäymiset muilla elämänalueilla vaivaavat sinua, ja purat helposti suuttumustasi rakkaimpaasi, joka ei tiedä miten asiaan suhtautuisi. Yritä arvostaa ihmistä, joka ymmärtää sinua ja on rinnallasi vaikeinakin hetkinä.

Työ ja ura

Työasioissa saattaa olla ongelmia joko esimiehen tai asiakkaiden kanssa. Sinun työtäsi ei ehkä arvosteta tarpeeksi tai jostain syystä odottamasi maksut viivästyvät.

Säilytä rauhallisuutesi ja kärsivällisyytesi, sillä vain siten voit saavuttaa tavoitteesi. Hankaluuksien jälkeen asiat palaavat taas ennalleen. Mahdollisen uuden työn etsinnässä voi olla vaikeuksia, mutta sopiva työ on odottamassa kulman takana, kunhan vain pidät silmäsi auki.

Nyt on tullut aika ottaa kohtalo omiin käsiisi. Tuo uusia ajatuksia ja ideoita työhösi. Tartu töihin kaksin käsin ja käytä ammattitaitoasi ja mielikuvitustasi hyväksesi uraa luodessasi. Tänä vuonna saat arvostusta ja kunnioitusta. Menestyt, kun uskot itseesi.

Raha-asiat

Sinun on syytä olla tarkkana raha-asioissa. Mieti mihin rahasi sijoitat. Älä pidä liikaa kiirettä ja muista kuunnella myös läheisiäsi. Varo luottamasta vääriin ihmisiin.

Loppuvuodesta löydät tasapainon tulojen ja menojen välillä. Löydät ehkä myös uuden tulonlähteen, jonka ansiosta tulosi kasvavat huomattavasti ja saat pantua rahaa myös säästöön.

Terveys

Vuosi on terveyden kannalta hyvä, jollei pieniä flunssanpoikasia lasketa mukaan. Yritä välttää stressiä kaikin tavoin ja syö terveellisesti, niin vältyt sairastumasta. Sokeri ja rasva ovat ne ravintoaineet, joiden käyttöä sinun kannattaa rajoittaa. Syksyllä väsymys saattaa vaivata sinua, ja silloin myös ahdistut ja ärsyynnyt tavallista helpommin.

Haaveet

Haaveissasi sinun on syytä ottaa huomioon myös se, miten haaveesi ja ennen kaikkea niiden toteutuminen vaikuttaa läheisiisi. Olet pitkään haaveillut jostakin matkasta, ja tänä vuonna sinulla voi olla erinomaiset mahdollisuudet sen toteuttamiseksi.

Uudenvuodenlupaus: Lupaa itsellesi, ettet herkuttele tänä vuonna ylen määrin makeilla ja rasvaisilla ruoilla, niin hyviltä kuin ne suussasi maistuvatkin.

Lue myös:

    Uusimmat