Vesa Keskinen Frederikille: Ikuinen porttikielto

Viikonlopun tapahtumat kaivertavat maanantaina yhä kyläkauppias Vesa Keskisen mieltä.

– Frederikillä on ikuinen porttikielto kyläkaupan alueelle. Hän teki väärin. Frederik ei ikinä tule esiintymään kyläkaupan tilaisuuksissa, Vesa Keskinen laukoo maanantaina MTV3.fin Viihdeuutisille.

MTV3.fin Viihdeuutiset kertoi lauantaina Keskisen ja Frederikin riidasta. Keskisen mukaan hän ei tiennyt, että Frederikillä olikin mukana MTV3:n Karavaanarit -sarjan kuvausryhmä.

– Reetu pyysi, että voiko tulla saunomaan. Hänen piti tulla vieraakseni. En tiennyt, että kuvausryhmä on mukana. Tämä on Frederikin julkisuushakua, Vesa Keskinen kertoi lauantaina MTV3.fin Viihdeuutisille.

– Katoin pöydän ja laitoin pytingit pöytään. Luulin, että mies tulee vieraakseni. Yllätyksekseni näin kameran. Olin enemmän tai vähemmän huppelissa, hän jatkaa.

Frederik puolestaan totesi, että miehet vetivät sormea pohjalaiseen tyyliin, jossa hän kohteliaisuuden vuoksi antoi Keskisen voittaa.

– Vesa kutsui meidät kylään saunomaan, syömään ja viettämään iltaa. Hän ehdotti meille pohjalaisia taistelulajeja, kuten painia, kädenvääntöä ja sormikoukkua. Suostuin sormikoukkuun. Keskinen voitti sen, koska halusin olla vieraanvarainen nuori mies, Frederik sanoi.

Keskinen oli maanantaina yhä päätöksensä takana, jonka mukaan Frederikillä on ikuinen porttikielto kyläkaupan alueelle.

– Väitän edelleen, että en ollut tietoinen kuvausryhmän saapumisesta paikalle. Reetu kysyi, että voiko hän tulla. Sanoin, että ilman muuta. Sovimme, että ohjelma voidaan tehdä, mutta ei ollut puhetta, että se tehdään kesämökilläni. He tulivat tänne noin kahdeksan henkilön voimin.

Julkisuudessa ollutta tietoa yllä olleesta asustaan hän korjaa näin:

– Minulla oli ruutupaita päälläni ja sortsit jalassa.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat