Vesa Keskinen ja Frederik mökillä: Välit poikki!

Frederikin vierailu Vesa Keskisen mökillä ei sujunut suunnitelmien mukaan.

Perjantaina illalla Vesa Keskisen mökille saapui vieraaksi laulaja Frederik. Miehet ajautuivat selkkaukseen, jota he puivat vielä lauantaina päivällä.

Keskisen mukaan hän ei tiennyt, että Frederikillä olikin mukana MTV3:n Karavaanarit -sarjan kuvausryhmä.

- Reetu pyysi, että voiko tulla saunomaan. Hänen piti tulla vieraakseni. En tiennyt, että kuvausryhmä on mukana. Tämä on Frederikin julkisuushakua, Vesa Keskinen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

- Katoin pöydän ja laitoin pytingit pöytään. Luulin, että mies tulee vieraakseni. Yllätyksekseni näin kameran. Olin enemmän tai vähemmän huppelissa, hän jatkaa.

Frederik puolestaan kertoo, että miehet vetivät sormea pohjalaiseen tyyliin, jossa hän kohteliaisuuden vuoksi antoi Keskisen voittaa.

- Vesa kutsui meidät kylään saunomaan, syömään ja viettämään iltaa. Hän ehdotti meille pohjalaisia taistelulajeja, kuten painia, kädenvääntöä ja sormikoukkua. Suostuin sormikoukkuun. Keskinen voitti sen, koska halusin olla vieraanvarainen nuori mies, Frederik kertoo.

Kun hän havaitsi kyläkauppiaan olevan juhlakunnossa, päätti hän poistua Keskisen mökiltä.

- Ei hän ajanut meitä mökiltään pois, vaan lähdimme itse vapaaehtoisesti. Kehotin kuljettajaa kääntämään auton ja lähdimme sieltä kohteliaasti pois kyläkaupan pihaan yöksi. Yövyimme autossa. Emme ilmeisesti ole sinne tervetulleita.

- Lähdimme pois. Yritimme sitten myöhemmin päästä Tuurin kyläkauppaan sisälle. Vartijat pysäyttivät meidät ovella ja sanoivat, että emme ole tervetulleita. Meillä on kuulemma ikuinen porttikielto. Olen kuulemma riidellyt, taistellut ja tapellut viime yönä. Sanoin, että älkää nyt helvetissä, sillä olen rakentamassa rauhaa ja tekemässä juttua kuvausryhmän kanssa. Emme me tappelemaan tulleet, vaan vieraiksi.

(MTV3-JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat