Veronica Verholla kiireinen syksy – lentelee Espanjan ja Suomen välillä kuvauksista toiseen: "Se on ihan mahtavaa, että tähän pystyttiin"

Veronica Verhon Posse-syksystä tulossa melkoinen ruletti 5:05
Veronica Verhon syksy on täynnä töitä.

Juontaja ja tubettaja Veronika Verho juontaa kahta isoa ohjelmaa syksyn ajan.

Radiojuontajana ja tubettajana tunnettuVeronica Verho on kiireinen uraihminen. Verhon syksy on buukattu täyteen. Verho jätti NRJ:n radiotyönsä tauolle lentääkseen Espanjaan Love Island Suomi -ohjelman kuvauksiin. Rakkausrealityn lisäksi hänet nähdään Possen suorissa lähetyksissä syksyn ajan.

– Se on ihan mahtavaa, että tähän pystyttiin, kun molemmat tulevat samaan aikaan. Olen välillä täällä ja tulen takaisin Suomeen välillä, etäyhteydellä kuulumisistaan kertova Verho kuvailee.

Verholla on myös oma Podcast-sarja ja YouTube-kanava, mihin hän tekee sisältöä. Muut työt ovat tauolla, Verhon keskittyessä täysillä tv-projekteihin.

– En koskaan tee oikeastaan mitään samaan aikaan paitsi nyt kahta tv-ohjelmaa, mutta nekään eivät ole samana päivänä.

Videolla Verho kertoo tuoreista parisuhdekuulumisistaan, sekä mikä hänelle on ollut mieleenpainuvin asia Possea tehdessään.

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa 3.9. klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat