Vera Wang: Pelko motivoi minua

Muotisuunnittelija Vera Wang on uskomattoman nuorekas 62-vuotias. Tähtien stailaaja paljastaa Voguessa, millä eväin hän jaksaa kiireistä elämäänsä.

Upeista hääpuvuistaan tunnetulla muotisuunnittelija Vera Wangilla on mielenkiintoinen menneisyys. Nuorempana monilahjakkuus oli menestynyt taitoluistelija. Taitoluistelu-uransa jälkeen nainen työskenteli vuosia Voguen muotitoimittajana, kunnes aloitti työt muotisuunnittelijana 1980-luvun lopussa. Nyt Wang paljastaa, kuinka hän pitää itsestään huolta hektisen työnsä ohessa.

Wang liikkuu lomillaan

Wangin vanhemmat ovat kotoisin Kiinasta, jossa auringonpalvonta on tuntematon käsite. New Yorkissa syntynyt Wang oli kuitenkin nuorena toista maata kuin vanhempansa ja vietti aikaa auringossa ihoaan grillaten.

– Nykyään käytän aurinkorasvaa ja hakeudun uima-altaalla varjon alle.

Ulkonäköään Wang hoitaa lomillaan, jolloin hän käy uimassa tai golffaamassa. Arkena työ vie kaikki mehut, joten liikunnalle ei silloin jää aikaa.

Suunnittelija ei ole muutenkaan turhan tarkka kauneusrutiineistaan.

– Käytän mitä tahansa saippuaa, mitä on saatavilla.

Entinen roskaruoka-addikti laihtui

Uni ja coctailit pitävät Vera Wangin nuorekkaana.

Muutama vuosi sitten Wang päätti karistaa muutaman kilon ja onnistui tavoitteessaan. Urakka ei kuitenkaan ollut helppo, sillä Wang tunnustautuu entiseksi roskaruoka-addiktiksi. Wang ei edelleenkään usko täydelliseen kieltäytymiseen.

– Nykyään voin syödä silloin tällöin hampurilaisen tai pastaa. Nautin myös yhä drinkeistä. Vodka appelsiinimehulla on suosikkini.

Motivaatio kumpuaa pelosta

Wang paljastaa, että tunteet johdattelevat häntä. Jo luisteluaikoinaan Wang kuunteli sydäntään, eikä hän ole luopunut tavastaan vieläkään.

– Kaikki mitä teen, tulee sydämestäni. Ehkä en käytä riittävästi päätäni, Wang miettii.

Mieltään suunnittelija hoitaa nukkumalla.

– Se on minulle äärimmäisen tärkeää. Uni auttaa minua samalla tavalla kuin jooga auttaa jotakuta muuta.

Menestyksestään huolimatta suunnittelijalla on pysynyt jalat maan tasalla.

– Työllistän 500 ihmistä. Pienemmässä yrityksessä tunnetaan ihmiset henkilökohtaisesti, joten se tuo minulle vastuuta. Tämä ala on rankka. Pelko auttaa minua tekemään vaikeita päätöksiä, Wang paljastaa.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Vogue

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja