Venäläisvalmistaja esitteli yli 7 000 euron Game of Thrones -erikoisversion taittuvanäyttöisestä Samsung Galaxy Fold -älypuhelimesta – ja sitten tiedot yhtäkkiä katosivat sen verkkosivuilta

Venäläinen Caviar tunnetaan laajasta valikoimasta kalliisti koristeltuja puhelimia. Aiemmin otsikoihin ovat nousseet esimerkiksi Yhdysvaltojen ja Venäjän presidenttien Donald Trumpin ja Vladimir Putinin kasvokuvilla varustetut erikoismallit. Myös presidenttien viime kesän Helsingin tapaamista Caviar juhlisti titaani-kultaisella Nokia 3310:llä.

Nyt Caviar ehti tuoda hetkeksi omassa verkkokaupassaan ennakkotilattavaksi vaatimattomat 8 200 dollaria, eli reilut 7 300 euroa, maksavan Game of Thrones -teemaisen erikoisversion Samsungin taittuvanäyttöisestä Galaxy Fold -älypuhelimesta.

Puhelimessa viitataan George R. R. Martinin vielä työstämään The Winds of Winter -kirjaan sekä lisäksi Game of Thronesista tuttuihin rakennuksiin ja symboleihin. Puhelimia on tarkoitus valmistaa vain seitsemän uniikkia kappaletta Game of Thronesin seitsemän suvun mukaan.

Yllättäen puhelin kuitenkin katosi Caviarin verkkokaupasta tätä artikkelia kirjoitettaessa. Todennäköinen syy saattaa liittyä esimerkiksi tekijänoikeuksiin, sillä Caviarilla tuskin on ollut etukäteen lupaa Game of Thrones -erikoisversion toteuttamiseen.

Samsung Galaxy Foldin myyntiintulosta tavanomaisena versionakaan ei ole vielä toistaiseksi tietoa sen viivästyttyä kestävyysongelmista johtuen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja